GROF OBAVIO PROZIVKU: Zvezda počela pripreme!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Prvi trening crveno-belih

GROF OBAVIO PROZIVKU: Zvezda počela pripreme!

Fudbal -
Zvezda će prvih nekoliko dana trenirati u Beogradu, a potom sledi odlazak u staru bazu - Terme Čatež u Sloveniji

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za narednu sezonu, a novi trener Miodrag Božović na prvom treningu imao je na raspolaganju 22 igrača, uključujući i šestoricu omladinaca.

Za razliku od prethodne sezone na prozivci nije bilo Darka Lazovića, Miloša Bosančića i Aleksandra Kataija, a nije se pojavio ni Džošua Parker, koji će izvesno napustiti crveno-bele.

Opravdano, zbog obaveza na prvenstvu sveta za omladince odsutni su bili Predrag Rajković, Marko Grujić, Vukašin Jovanović i Filip Manojlović, dok su sa mladom reprezentacijom, koja će igrati na šampionatu Evrope u Češkoj Aleksandar Kovačević i Marko Petković. Naknadno će doći Vukan Savićevic, koji ima utakmicu za mladu selekciju Crne Gore, a iz istog razloga kasniće i Makedonac Danijel Avramovski.

Na prvom treningu radili su: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Luka Jović, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Marko Mijailović, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, MIloš Stojanović, Nenad Gavrić, Petar Orlandić, Viktor Onjilo, kao i pojačanje iz Sutjeske Vladimir Jovović.

Na raspolaganju Božoviću su i šestorica omladinaca: Jovan Vićić, Nikola Jovanović, Nenad Cvetković, Dušan Živković, Zlatko ILičić i Lazar Tufegdžić.

Zvezda će prvih nekoliko dana trenirati u Beogradu, a potom sledi odlazak u staru bazu - Terme Čatež u Sloveniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track