GUBITNICI UPALILI MOTORE: Partizan počeo pripreme za prolećnu sezonu
Foto: Dragana Udovičić

Minus 26

GUBITNICI UPALILI MOTORE: Partizan počeo pripreme za prolećnu sezonu

Fudbal -
Crno-beli u luksuznim automobilima došli na prozivku novog trenera Ivana Tomića. Prvih deset dana crno-beli će trenirati u Beogradu, pa se 26. februara sele na Kipar

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za nastavak sezone, a na prozivci se očekivano nije pojavio zamenik kapitena Stefan Babović, koji još nije zvanično raskinuo ugovor s crno-belima, ali su se dve strane već dogovorile da se raziđu.

Voli brzu vožnju... Bugarin Božinov ispred svoje „mečke“
Voli brzu vožnju... Bugarin Božinov ispred svoje „mečke“

Pre nego što im se u 10 sati ujutro obratio novi trener Ivan Tomić i sportski direktor Ivica Iliev, prvotimci kluba iz Humske obavili su rutinske medicinske testove, a potom se uputili na teren, gde su odradili kraći trening, uglavnom zasnovan na trčanju.

Mercedes... Marko Jovanović
Mercedes... Marko Jovanović

Balažica dovezla žena

Za to vreme, na parkingu sportskog centra Teleoptik šepurile su se njihove besne limuzine u kojima su se igrači aktuelnog šampiona dovezli s jednomesečnog odmora. Bilo je tu raznih budževina, džipova, kupea i ostalih perverzija, a povređenog slovenačkog internacionalca Gregora Balažica u popularni Zemunelo dovezla je supruga Lili.
Audi... Saša Ilić
Audi... Saša Ilić

Okupljenim igračima direktor i trener su poželeli da budu zdravi i što pre uđu u pobedničku seriju, a Iliev je najavio nekoliko novih potpisa.

Mini-kuper... Saša Lukić
Mini-kuper... Saša Lukić

Živković još nije otišao

- Babović je u grupi igrača koji su zadužili Partizan i sasvim je normalno da smo mu izašli u susret i ispoštovali njegovu želju da se oproba u inostranstvu. Andrija Živković je naš najtraženiji igrač, stalno nas zovu za njega, ali za sada se ništa konkretno ne događa u vezi s tim. Što se dolazaka tiče, sigurno ćemo angažovati jednog štopera i napadača, a to će biti igrači od integriteta - rekao je Iliev, ne želeći da priča o eventualnom dolasku Mirka Ivanića.
Audi... Vulićević
Audi... Vulićević

Taksi... Subić
Taksi... Subić

PapučarKLEA SUPRUGA NE PUŠTA U PARTIZANIvica Iliev nije bio preterano raspoložen da priča o konkretnim imenima kad su potencijalna pojačanja u pitanju, ali je ipak otkrio da su crno-beli u pregovorima s Brazilcem Kleom, koji je jedan od najboljih stranaca kojeg je klub iz Humske ikada imao.- Želja da se Kleo vrati u Partizan postoji, i to obostrana, ali na realizaciji te ideje postoji nekoliko prepreka koje nisu s naše strane. Sačekajmo malo pa ćemo vrlo brzo videti da li su one nepremostive ili ne - poručio je Iliev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track