HAOS U PARTIZANU: Leonardo odbio da trenira, traži obećani bonus od 100.000 evra
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Nezadovoljni Brazilci

HAOS U PARTIZANU: Leonardo odbio da trenira, traži obećani bonus od 100.000 evra

Fudbal -

Velika frka u Partizanu! Leonardo je u sredu odbio da trenira! Međutim, sportski direktor Ivica Iliev je uspeo da smiri strasti, pa se Brazilac vratio u ekipu Marka Nikolića.

Leonardo nije trenirao jer smatra da nije ispoštovan dogovor oko revizije ugovora, odnosno aneksa kojim bi mu se garantovao bonus od 100.000 evra na kraju sezone.

Pred kraj 2016. godine uprava kluba iz Humske postigla je sporazum sa Brazilcima Leonardom i Evertonom da obojica ostanu na Topčiderskom brdu najmanje do kraja evropskih kvalifikacija sledeće sezone, a da će im Partizan dati bonuse u zavisnosti od broja datih golova i osvojenih trofeja koji bi, što bi moglo da iznosi i do 100.000 evra po igraču.

Po povratku Leonarda i Evertona sa odmora očekivalo se da će dogovor biti prenet na papir, međutim, on nije konkretizovan. Zato je Leonardo bio nervozan tokom priprema.

S obzirom na to da dogovor nije ispoštovan ni po povratku u Srbiju, Leonardo se odlučio na radikalan potez i na neku vrstu tihog bojkota. Juče nije trenirao, a ni on ni Everton nisu bili deo ekipe koja je u večernjim satima organizovano išla u halu "Pionir" da podrži košarkaše protiv PAOK-a.

Čuvši za problem Iliev koji je i doveo pomenute strance i sa njima, kako sam kaže, uspostavio fantastičan odnos, preuzeo je na sebe pregovaračku ulogu i uspeo da Lea vrati u ekipu. Ostaje da se vidi kada će pomenuti aneks ugovora biti potpisan.

Na današnjem treningu kod Leonarda nije bilo znakova nezadovoljstva.

Pogledajte BONUS VIDEO:

(Mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track