HAOS U PARTIZANU: Vučelić se hvali da ima podršku Vučića
Foto: Fonet

U susret izborima 12. septembra

HAOS U PARTIZANU: Vučelić se hvali da ima podršku Vučića

Fudbal -

Kandidat vladajuće garniture crno-belih svima u klubu priča da iza njega stoji država, te da je njegova pobeda nad Bjekovićem zagarantovana

Vladajuća struktura Partizana juče je i zvanično promovisala Milorada Vučelića u kandidata za predsednika fudbalskog kluba.

Izbori su 12. septembra, a prvi čovek Sportskog društva Partizan svima priča da ima podršku premijera Vučića i kako zapravo država stoji iza njega.

Vučela se ni juče nije javljao na poziv Kurira, a prema rečima zaposlenih u klubu, on je ubeđen u pobedu. Milorad Vučelić iza sebe nema legende Partizana i bivše fudbalere kao njegov protivkandidat Nenad Bjeković, a najzvučnija imena koja su uz njega su Žarko Zečević, Ivan Ćurković i Ivica Iliev.Lažirani članovi skupštineU slučaju pobede, Vučelić će objediniti dve najznačajnije funkcije u Partizanu, jer će zadržati funkciju predsednika Sportskog društva, kojoj će dodati položaj prvog čoveka fudbalskog kluba, čime će sva vlast biti u njegovim rukama.Opozicija predvođena Nenadom Bjekovićem, kako saznajemo, neće doći na skupštinu kluba 12. septembra. Ogorčeni načinom na koji je aktuelna vlast skrojila sastav skupštine po njihovoj meri, oni ne žele da učestvuju u nezakonitim radnjama.

Ogorčen poslednjim dešavanjima... Nenad Bjeković
Ogorčen poslednjim dešavanjima... Nenad Bjeković

Podsećanja radi, uz Bjekovića su Aleksandar Stanojević, Moca Vukotić, Mustafa Hasanagić, Josip Pirmajer, Nikica Klinčarski, Ilija Zavišić, Aca Trifunović, Nenad Stojković, Uške Vučićević, Miloš Đelmaš, Vladimir Vermezović, Milko Đurovski, Goran Milojević, Ivan Golac, Bajro Župić, Rade Zalad, Miodrag Ješić, Dragi Kaličanin, Ilija Katić, Goran Bogdanović, Slobodan Krčmarević, Ranko Stojić, Svemir Đorđić, Ivica Kralj, Albert Nađ, Savo Milošević, Mladen Krstajić, Goran Pandurović, Vuk Rašović, Nenad Bjeković junior, Nikola Damjanac, Miroslav Đukić, Andrija Delibašić, Ljubiša Ranković, Zvonimir Vukić, Igor Duljaj, Vladimir Ivić i mnogi drugi.Rat se nastavljaPredizbornu kampanju u FK Partizan obeležile su žestoke svađe pozicije i opozicije. Iznošen je prljav veš iz Humske, a posle nekoliko decenija zajedničke saradnje na dve suprotstavljene strane stali su Nenad Bjeković i Žarko Zečević.

Bjeković ogorčenNAZDRAVLJALI KAD JE UMRO VLADICAKoliko je Nenad Bjeković ogorčen na rukovodstvo kluba, pokazuje i njegova izjava Žurnalu:- Nazdravljali su kad je umro Vladica Kovačević, govorili da sada imamo člana manje. Neka im je na čast. Sramota! Zvali su neopredeljene, hvalili se da ih sad ima više... Ma, neka bude Vučelić! Ja da lobiram, kupujem, molim, pretim ulicom? Ne pada mi na pamet! Za mene su ljudi iz fudbala, ne oni koji su zalutali i guraju se u upravu iz nefudbalskih razloga.

S. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track