HUMANITARNA STRANA VEČITIH: Novac sa 153. derbija za siromašne
Foto: Saša Pavlić Kurir

Humanost na delu

HUMANITARNA STRANA VEČITIH: Novac sa 153. derbija za siromašne

Fudbal -

Odlukom Crvene zvezde 100 dinara od svake ulaznice za utamicu s Partizanom biće prosleđeno narodnim kuhinjama i srpskim manastirima

Fudbalski klub Crvena zvezda i navijači ovog kluba Delije odlučili su da utakmica protiv Partizana 4. marta ima humanitarni karakter.

Fudbaleri dva kluba odigraće međusobni meč 153. put po redu i to na 72. rođendan Sportskog društva Crvena zvezda. Karte za najveću fudbalsku utakmicu koju Srbija može ponuditi prodavaće se po već utvrđenim cenama.

Ono što je važno naglasiti je da će se, na predlog Delija koji je klub prihvatio, od svake prodate karte izdvojiti 100 dinara za "Delije fondaciju" i sav prikupljeni novac biće prosleđen narodnim kuhinjama, kao i srpskim manastirima.

Podsećanja radi, u prodaji su i majice sa likom Marka Ivkovića i očekuje se da mnogi navijači koji planiraju da prisustvuju košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Galatasaraja, u halu "Aleksandar Nikolić" dođu upravo u ovim majicama. Sav prihod od prodaje majica takođe će biti prosleđen narodnim kuhinjama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track