ILIEV RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA: Švajni, grobare, igraj za Partizan
Foto: Saša Pavlić

E, TO JE BOMBA

ILIEV RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA: Švajni, grobare, igraj za Partizan

Fudbal -

Sportski direktor crno-belih ne krije da bi Bastijan Švajnštajger bio veliko pojačanje sad kad se na košarkaškoj utakmici deklarisao kao navijač tog kluba

Dolazak Bastijana Švajnštajgera na meč košarkaša Partizana u Pioniru raspalio je maštu navijača crno-belih.U najlepšim snovima legendarni Nemac poslušao bi suprugu Anu, veliku simpatizerku Partizana, obukao crno-beli dres i zaigrao na stadionu u Humskoj.

Dobio dres Partizana... Bastijan Švajnštajger
Dobio dres Partizana... Bastijan Švajnštajger

Pusti snoviAli realnost je drugačija. Kada raskine ugovor s Mančester junajtedom u zimskom prelaznom roku, verovatno mu sledi još jedan basnoslovni ugovor u SAD ili na nekom drugom bogatom mestu planete.- Lepo je to što je došao da podrži naše košarkaše, a znam da bi bilo još lepše kada bi zaigrao kod nas onako kako ume. Ipak, svima je valjda jasno da su to samo naši lepi snovi. Nažalost - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Surova realnostDovođenje takvog asa bila bi prava bomba Ilieva koje je i ranije umeo da najavljuje tokom prelaznih rokova za igrače.- Pokušavam da menjam sebe, da ispravljam greške koje sam pravio. Mislim najviše na svoje izjave koje sam umeo da izgovorim u trenucima kada sam bio u euforičnom raspoloženju. Ako biste me sad pitali o našoj igri, rekao bih vam samo da sam zadovoljan kako se razvija situacija jer imamo dosta prostora da napredujemo kao tim, posebno u njegovom ofanzivnom delu.Senegalac Sedrik Gogua nije završio svoju misiju u Partizanu.- I naš trener je rekao da Gogua zaslužuje priliku, pa bih se ja složio s Nikolićem. Napravio je jednu nepromišljenost, dobio je disciplinsku meru, ali ga zbog toga ne treba dalje kažnjavati.

ČINJENICE /O ŠVAJNŠTAJGERU/- Rođen 1. avagusta 1984. godine u Kolemboru- Od 14. godine igra u Bajernu- Za Bajern odigrao 338 utakmica i dao 43 gola- U dresu Junajteda odigrao 18 mečeva i dao jedan gol- Za nemačku reprezentaciju odigrao 120 utakmica- Aktuelni je svetski prvak s Nemačkom- Osam puta je osvajao Bundesligu- Jedanput je bio pobednik Lò u sezoni 2012/2013.- Ovog leta se oženio teniserkom Anom Ivanović

To, zete nemački fudbaler uživao u čarima srpskog glavnog grada Na splavu bez Ane, ali sa tastomNe može stranac da dođe u Beograd a da se ne provede na nekom od brojnih splavova. Tako je i Bastijan Švajnštajger u društvu oca svoje supruge Ane Ivanović uživao na splavu „Amfora“ i ponovo osetio i tu čar naše prestonice. Osmeh na licu srpskog zeta i fotografije sa ljudima sa splava, zahvaljujući kojima smo došli do fotografija, govore da mu je i ovaj boravak u tazbini veoma prijao, pa nema sumnje da ćemo ga veoma često gledati u našoj, a možemo komotno da kažemo i njegovoj Srbiji. Ana i Bastijan u Beograd su doputovali pre tri dana, ali od tada je nemački fudbaler bio uglavnom u društvu tasta Miše i Aninog brata Miloša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track