ISPOVEST JELENE NAĐ Albert je pokušao da me zadavi! Prijavio se na biro da ne bi plaćao alimentaciju
Foto: Zorana Jevtić

Bivša supruga iznela nove pojedinosti

ISPOVEST JELENE NAĐ Albert je pokušao da me zadavi! Prijavio se na biro da ne bi plaćao alimentaciju

Fudbal -

Uzeo je jastuk i krenuo da me guši, rekavši da se moj život tu završava, rekla je Jelena, otkrivši da je maltretiranje počelo na medenom mesecu

Jelena Nađ (36), koja je prvi put, ekskluzivno za Kurir, govorila o tome kako ju je bivši suprug Albert Nađ zlostavljao, sinoć je u emisiji „Život priča“ na TV Prva iznela šokantan detalj - da je otac njeno troje dece pokušao da je zadavi jastukom!- Toliko me je pretukao da sam imala modrice po celom telu, grizao me je, uplašila sam se za svoj život. Uzeo je jastuk i krenuo da me guši, rekavši da se moj život tu završava. Zvali su me iz škole i rekli da je naš sin Nemanja imao napad gušenja i da je počeo da jeca. Dete je držalo sve u sebi - rekla je Jelena Nađ, objasnivši i zašto Alberta tada nije prijavila policiji:- Sutradan mi je otac rekao da ga prijavim, ali nisam želela da mu uništim sportsku karijeru, jer je tada bio došao na važnu poziciju. Nisam želela da budem kriva ako se nešto desi, već sam mislila o deci.Maltretirao i decuJelena je takođe rekla da je stariji sin jednom prilikom sam podneo podneo krivičnu prijavu protiv oca, nakon što je napao i nju i decu:- Jednom me je tukao i sin je krenuo da me brani, a Albert ga je ščepao za gušu i krenuo da ga bije.Ona je navela da je sve počelo još na bračnom putovanju.- Tada me je prvi put tukao. To je bilo dve nedelje nakon svadbe. Video me je kako razgovaram s jednim bračnim parom, krenuo da ljubomoriše i išamarao me. Rekao mi je da ne želi da vidi kako pričam sa nepoznatim ljudima. Tukao me je i u trudnoći. Prvo dete mi je rođeno sa urođenom kataraktom. Lekari su rekli da je to posledica toga što me je tukao. Albert čak nije hteo da plati lečenje, a ja nisam imala mogućnosti to da platim. Htela sam da okupim Savu Miloševića i Batu Mirkovića da igraju humanitarnu utakmicu - ispričala je Jelena, koja je i pred kamerama ponovila da je bivši suprug pokušao da je siluje pred decom, kao i da ne plaća alimentaciju.Ne plaća alimentaciju- Ja sam znala koliko je moj muž zaradio. Nismo vodili rasipnički život. Tražila sam 1.000 evra po detetu, dao mi je 2.000 za troje dece, međutim, od 10. juna 2013. samo tri puta je platio alimentaciju. Moja sestra je jednom prisustvovala njegovom izlivu besa, nikom nisam govorila jer sam mislila da će shvatiti da tako ne može da se ponaša - rekla je bivša supruga Alberta Nađa.

Nađ ne želi da plaća alimentacijuJelena je i izjavila da se Albert Nađ prijavio na Biro za nezaposlene da ne bi plaćao alimentanciju za troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track