IVAN TOMIĆ HVALI SVOG PARTIZANOVCA: Nikola Milenković je zver, zastrašujući je!
Foto: Saša Pavlić

Fudbaler predstavljen Italijanima

IVAN TOMIĆ HVALI SVOG PARTIZANOVCA: Nikola Milenković je zver, zastrašujući je!

Fudbal -

Bivši trener Partizana Ivan Tomić predstavio je Italijanima mladog štopera crno-belih Nikolu Milenkovića, kojeg na "čizmi" već vide kao pojačanje Fjorentine ili Juventusa.

- Fizički gledano, on je zver, zastrašujuće. Jak je u glavi, takođe, veoma brz, što je redak dar za nekog ko je visok 194 cm. Na prošlogodišnjim testovima je pronađeno da u njegovim mišićima ima dosta belih vlakana koja dozvoljavaju veću kontrakciju i čine mišić bržim - priča Tomić i nastavlja:

- Nikola je isto tako dobar i sa loptom, odlično čita igru. Pred njim je, mislim, velika budućnost. Naravno, Tomić je nešto rekao i Milenkovićevim manama:

- Njegova jedina mana je nedostatak iskustva, ali da li može biti drugačije kada govorimo o dečku sa navršenih 19 godina. Pred njim je još prostora da napreduje, a ako ga Fjorentina uzme, napraviće dobar posao. Firenca je bila pravo mesto za njega, jer bi išao stopama Jovetića, Ljajića i Nastasića. Treba mu dati malo vremena za privikavanje na život i italijanski fudbal, ali mu neće trebati previše. U Partizanu se brzo prilagodio, on je dobar momak, karakterna ličnost koji je za vikedn odigrao derbi sa Zvezdom kao veteran. Imam jaku veru u njega. Setite se Vidića, e ovaj je još veći, ako bude nastavio da ide istim putem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track