IZ VOŠE PORUČUJU: Pokušaćemo da nadoknadimo prednost Čeha!
Foto: Fkvojvodina.rs

Nema predaje

IZ VOŠE PORUČUJU: Pokušaćemo da nadoknadimo prednost Čeha!

Fudbal -
Vojvodina je u svojoj istoriji dva puta uspevala da nadoknadi tri gola minusa iz prve utakmice, protiv bečkog Rapida 1969. i francuske Bastije 1998. godine

NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da će njegov tim učiniti sve da u revanšu protiv Viktorije iz Plzenja nadoknadi veliku prednost Čeha (3:0) iz prvog meča i napravi podvig plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope.

Vojvodina je u svojoj istoriji dva puta uspevala da nadoknadi tri gola minusa iz prve utakmice, protiv bečkog Rapida 1969. i francuske Bastije 1998. godine.

"U prvom meču videlo se da je ekipa Viktorije izuzetno kvalitetna i da igra snažan i moderan fudbal. Problemi koje smo imali uoči prve utakmice, a koji su se odnosili na neizvesnost nastupa pojedinih igrača, malo nas je poremetila. Sada je situacija mnogo bolja", rekao je Zagorčić na konferenciji za medije u Sportskom centru Vujadin Boškov.

On je pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion Karađorđe i podrže njegove izabranike koji su, kako je naveo, itekako zaslužili.

Kapiten Vojvodine Nino Pekarić složio se da Novosađani imaju ispred sebe kvalitetnog protivnika, ali i da će pokušati sve kako bi ostvarili povoljan rezultat.

"Očekuje nas teška utakmica, jasno je da imamo težak zadatak, ali ne i nemoguć. Siguran sam da ćemo pružiti maksimum i videćemo da li će to biti dovoljno za uspeh", rekao je Pekarić.

Revanš meč četvrtog kola kvalifikacija između Vojvodine i Viktorije igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu Karađorđe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track