IZ VOŽDOVCA GRMELI NA SUDIJU ĐOKIĆA: Ako nam budu sudili ovakvi lopovi, fudbal nam je mrtav
Foto: Saša Pavlić

Zmajevi bljuju vatru

IZ VOŽDOVCA GRMELI NA SUDIJU ĐOKIĆA: Ako nam budu sudili ovakvi lopovi, fudbal nam je mrtav

Fudbal -
Sudija Nenad Đokić, posle penala dosuđenog za OFK Beograd, našao se na meti Voždovčana

Iz Voždovca su grmeli na sudiju Nenada Đokića posle poraza na Karaburmi od OFK Beograda (1:2) u 3. kolu Superlige.

"Romantičari" su gubili posle prvog poluvremena 0:1, ali su golovima Škrbića u 75. minutu i Jovanovića iz penala devet minuta kasnije došli do pobede. "Zmajevi" su žestoko protestovali kada je Đokić pokazao na belu tačku u njihovom kaznenom prostoru posle duela Terzića i Dražića, koji se zatim našao na zemlji.

"Veoma je teško sabrati misli posle ovakve utakmice. Mogao bih da budem neverovatno neprijatan, ali uvek je jutro pametnije od večeri. Ovo što smo ovde doživeli se ponavlja iz meča u meč. Posle poraza od Borca želeli smo da pobedimo, ali to nam je onemogućeno petoricom ljudi koji nisu nosili iste dresove kao OFK Beograd", rekao je pomoćni trener Voždovca Branko Vojinović posle utakmice i nastavio:

"Normalno bi bilo 10 na 10 ili 11 na 11, ali 11 na 16?! To je nemoguće pobediti. Sve se odvijalo tako da OFK pobedi. Ne znam iz kog razloga. Naš klub je privatan i naš klub daje lične pare za plate i premije, ali ja ne znam koji je njegov krajnji cilj posle ovakve utakmice. Neko nama direktno izvlači pare iz džepa i ne znam do kada če to trajati. Slično je bilo i prošle godine, penalili su nas da bismo ispali iz lige. Sada nam se isto dešava. Neko nam utiče na sudbinu".

Vojinović je zatim apelovao da nadležni organi reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale.

"Apelujem da se ovo završi zato što će i ovo malo klubova veoma brzo da se ugasi kao što se pola klubova u manjim ligama gasi. Ako se ovako nastavi, ako ovakav jedan lopov svira ovakvu utakmicu, onda je srpski fudbal mrtav! Nikakav uspeh omladinaca neće biti dovoljan da nas izvuče iz ovog ponora. Mi ne odlučujemo o našoj sudbini! Neko nam ne da da pokažemo šta znamo. Ko je taj? To pitanje je za veće istance i pametnije ljude. Svaka pohvala njima, ali ovo nema veze sa igračima OFK Beograda. Mi nismo spremni da igramo 16 na 11. Ne znam koliko ćemo izdržati ovakvo iživljavanje. Voleli bismo da dobijemo odgovor na ovo pitanje. Sve najbolje OFK u sledećoj utakmici", završio je priču Vojinović i odna napustio konferenciju za novinare ne sačekavši da čuje šta ima da kaže kolega iz OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon.

(mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track