JAD I BEDA ZVEZDE I PARTIZANA: Sudije im krive što ne mogu da daju gol!
Foto: Fonet

SEDI, JEDAN

JAD I BEDA ZVEZDE I PARTIZANA: Sudije im krive što ne mogu da daju gol!

Fudbal -

MUČENJE LOPTE Milorad Kosanović slaže se da smo gledali skroman fudbalski okršaj Crvene zvezde i Partizana - 1:1

Jedan šut u okvir gola Crvene zvezde i dva Partizana statistika je koja sve govori o 153. večitom derbiju. U prevodu - jad i beda srpskog derbija, ali bitno je da su i jedni i drugi osuli paljbu na sudije.Zašto je priznat gol Kange kad je lopta izašla van terena i da li je Uroš Đurđević igrao rukom prilikom izjednačujućeg gola, glavna je tema na Marakani i u Humskoj, a niko da se zapita kako je moguće da njihovi fudbaleri ne mogu da daju više od jednog gola na utakmici.Srpski stručnjak Milorad Kosanović smatra da bi, umesto kukanja i upiranja prstom u Maja Vujovića, večiti trebalo da se bave drugim, mnogo bitnijim stvarima.- Svima koji se žale bilo bi mnogo pametnije da se bave time šta rade njihovi igrači. Gledali smo 90 minuta utakmice bez igre. Videli smo jedan udarac u okvir gola od strane Zvezde i dva od strane Partizana - rekao je Kosanović za Kurir i dodao:- Bez obzira na taj gol Zvezde, koji je pao tako kako je pao, a sada vidim i polemiše se o drugom golu, ono što je bitno jeste da je sudija pokušao da bude korektan najviše što je u njegovoj moći, a desile su mu se stvari koje fudbal jednostavno zna da donese.Proslavljeni fudbalski stručnjak ističe da je situacija u našem fudbalu već odavno alarmantna.- Stanje u našem fudbalu je veoma loše. Mi smo sve dalje od ozbiljnih fudbalskih zemalja. Ovo sada ništa ne valja - zaključio je Kosanović.

1. SPORNI TRENUTAK Gol Kange usledio nakon što je lopta izašla u gol-aut
1. SPORNI TRENUTAK Gol Kange usledio nakon što je lopta izašla u gol-aut

2. SPORNI TRENUTAK Đurđević navodno dao gol rukom
2. SPORNI TRENUTAK Đurđević navodno dao gol rukom

PartizanVUČELIĆ: MAJO VUJOVIĆ NEDORASTAO DERBIJUDan nakon derbija oglasio se i predsednik Partizana Milorad Vučelić.- Partizan je bio bolji i zaslužio je bolji rezultat. Sudijska greška je do te mere očigledna da ja ne mogu diplomatski da izbegnem komentarisanje suđenja. Pokazalo se da je Majo Vujović nedorastao ovakvoj utakmici, napravio je kardinalnu grešku - rekao je Vučelić i ironično dodao:- Mi se nismo dobro pripremili za utakmicu, stručni štab nije radio najbolje jer mi nismo znali da se gol-aut ne sudi. Da smo znali da su to neka nova pravila, mi bismo se prilagodili tome.

Crvena zvezdaFRIMPONG: VIDEO SAM UROŠEVU RUKUAbraham Frimpong bio je u blizini Uroša Đurđevića prilikom spornog gola, za koji na Marakani tvrde da je dat rukom.- Da, da, bila je ruka, to sam video odmah na terenu. Naravno, izgleda da sudija nije video, inače bi reagovao. Takve stvari se jednostavno dešavaju u fudbalu. Šta da se radi, idemo dalje. Što se mene tiče, već sam fokusiran na narednu utakmicu, ne bih se više vraćao na detalje sa derbija - istakao je Frimpong.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Srnić i Petković zovu igrače nazad na Sever posle 153. Večitog derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track