JELEN KUP 2016: Mali fudbal nije više mali!
Foto: Promo

Turnir će trajati više od dva meseca

JELEN KUP 2016: Mali fudbal nije više mali!

Fudbal -

Utakmica malog fudbala je mesto na kome se svaki član ekipe oseća kao zvezda za koju strašno navija na fudbalskim terenima ili pred TV prijemnicima.

Mali fudbal igra se iz čistog i iskrenog zadovoljstva, a veliku popularnost u Srbiji stekao je nastankom i razvojem sve poznatijih turnira lokalnog karaktera. Šta je Jelen KUP? Jelen pivo podrzava najpoznatije postojeće lokalne turnire u malom fudbalu u 16 gradova i opština širom Srbije - u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu.

Odabrani turniri tradicionalno se održavaju već nekoliko godina unazad i našli su svoje mesto među igračima, navijačima i na sportskoj sceni Srbije.Jelen KUP trajaće više od dva meseca, a startovao je turnirom u Novom Sadu 17. juna. Početak turnira u Bačkom Petrovcu zbog vremenskih uslova pomeren za ponedeljak 20. jun, a slede turniri u Lazarevcu, sa početkom 21. i Pančevu, 23. juna. Pobednik svakog lokalnog turnira plasira se u finale Jelen KUP-a koje se održava u Beogradu, 10. septembra 2016. Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu - odlazak na Park prinčeva u Parizu! Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu, a Jelen KUP je najvažnija sporedna stvar u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track