JUBILEJ U MUKAMA: Nikad gori Partizan!
Foto: Saša Pavlić

Vazura 600 dana u Humskoj

JUBILEJ U MUKAMA: Nikad gori Partizan!

Fudbal -

Crno-beli se nalaze na dnu tabele Superlige, ispali su od drugorazrednog tima u Evropi, a rukovodstvo i dalje ne pomišlja na ostavke

Dotakao je Partizan dno, a „zasluge“ za to odlaze na račun uprave kluba, koja će ostati upamćena po tome što je crno-bele zavila u crno!Na tabeli Superlige Partizan nalazi se na 14. mestu sa jednim remijem i čak dva poraza, što je najlošiji start u istoriji kluba! U kvalifikacijama za Ligu Evrope crno-beli su ispali od ispodprosečnog tima Zaglebja (koje je odmah eliminisano u sledećem kolu). Skupština Partizana više je ličila na neki rijaliti šou nego na ozbiljan klupski organ. Trener je već promenjen, a igrači koji su dovedeni na terenu ne prikazuju ništa!I niko posle svega toga ne pomišlja na ostavku.Ove nedelje će Miloš Vazura proslaviti 600 dana od kada je došao u klub iz Humske. Rezultati mladog funkcionera na poziciji generalnog direktora potpuno odgovaraju „uspesima“ na terenu.

IVICA ILIEV- Očekujemo spektakularnu sezonu, bolji fudbal i fenomenalna pojačanja, nekoliko bombi. Bićete oduševljeni.- Videlo se na terenu da su igrači bili potišteni zbog novinskih napisa.- Imamo činjenice, Everton je stvarno bomba, Janković je pokazao kakva je bomba.- Ako Živković ne ode, možemo da stavimo katanac na klub.

MILORAD VUČELIĆ- Ne igra uprava fudbal. Igrač su dobili sve što su tražili, bili su maženi i paženi, plate su im stizale na vreme - onda se pitam u čemu je problem.- Da sam se trudio oko dve neke atraktivne dame kao oko ovih igrača Partizana, verovatno bi mi rekle: „Jesi mator, al‘ popeo si mi se na glavu, daj da to završimo.“

MILOŠ VAZURA- Šta da vam pričam. Pa nisam ja igrao fudbal. Evo, Ivica Iliev će vam dati izjavu.- Tomić je podneo ostavku koju je klub usvojio. Navijači su tražili da ode, sve je urađeno u dogovoru sve tri strane.- Liga Evrope nije nam prioritet. - Čak i ja, kao laik, mogu da kažem da mi se baš sviđa kako su Iliev i Tomić formirali tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja