KAKAV BLAM: Dejvid Bekam osramotio sina pred milionima gledalaca
Foto: Reuters

Žena je gazda

KAKAV BLAM: Dejvid Bekam osramotio sina pred milionima gledalaca

Fudbal -
U gledanoj emisiji legendarni fudbaler ispričao kako je špijunirao Bruklina na sastanku sa devojkom

Slavni fudbaler Dejvid Bekam u televizijskoj emisiji ispričao je priču zbog koje je njegov sin Bruklin verovatno neće smeti da izađe iz kuće danima, nedeljama ili čak mesecima zbof sramote.

Dejvid je u izuzetno gledanoj emisiji ispričao kako je, na zahtev svoje supruge Viktorije, pratio sina Bruklina na sastanak sa devojkom. Bruklin je sedeo u publici i crveneo.

"Znam da će me sin mrzeti zbog ovog, ali šta da se radi", počeo je nekadašnji reprezentativac Engleske i nastavio:

"Kada je Brukoin imao 14 i po godina, za Dan zaljubljenih mi je rekao da hoće da izvede devojku na večeru. Nisam imao ništa protiv, ali kada sam to ispričao Viktoriji, ostala je u čudu. Rekla mi je da Bruklin može da ide, ali samo ako ja budem negde blizu njega i da je to jedini način da ga pusti da ide. Tako je i bilo, odveo sam ga u suši restoran i seo pet stolova dalje".

Bekamovi imaju i ćerku, koju čeka nešto slično kad poraste.

"Ona sada ima četiri godine, ali kada bude išla na prvi sastanak, sedeću još bliže", jasan je bio tata Dejvid, koji je tom izjavom zasmejao sve u publici...

Osim osramoćenog Bruklina.

On sada ima 16 godina i trenira fudbal. Doduše, izgleda da nije talentovan kao tata, jer mu u mlađim kategorijama Arsenala nisu ponudili stipendiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track