KAKVO UPOZORENJE LUDOGORECU: Kada uđete u tunel Marakane, kretaćete se u paralelnom univerzumu
Foto: Filip Plavčić

Zvezda ima mesto u večnosti

KAKVO UPOZORENJE LUDOGORECU: Kada uđete u tunel Marakane, kretaćete se u paralelnom univerzumu

Fudbal -

Ne zna se ko sa većim nestrpljenjem očekuje revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri i navijači Crvene zvezde ili Ludogorece.

Sudeći prema izjavama, utisak je da su u taboru bugarskog prvaka daleko veći optimisti po pitanju konačnog ishoda dvomeča.

To je iznerviralo priznatog bugarskog sportskog novinara vodećeg poratala "Tema sporta", koji je napisao zanimljiv komentar.

"Velika je razlika između plata igrača Ludogoreca i Crvene zvezde. Velika je razlika i u klasi... Orlovi (prim.aut. nadimak Ludogoreca) imaju više para i bolju organizaciju... Ali u jednoj stvari ih Ludogorec ne može nadmašiti. Crvena zvezda je klub koji ima mesto u večnosti! To je klub koji privlači milione. To je nešto što Ludogorec ne može da kupi ili izgradi ili stvori. To je magija i harizma Zvezde kao kluba. Strast, emocija i neopisiva ljubav. To je Zvezda“, navodi se u tekstu.

Autor je uporedio "Santjago Bernabeu", na kome je Ludogorec gostovao, i beogradsku "Marakanu".

"Na Bernabeu se osećate kao na ekskurziji, u Beogradu je drugačije, huk sa tribina može da uzdrma i najveće evropske gigante. Reči igrača, trenera i uprave posle remija u Razgradu su previše optimistične, ne pravi se procena grešaka u prvom meču. 'Borićemo se i pobedićemo u Beogradu', zvuči lepo, ali kada uđu u tunel, kretaće se u paralelnom univerzumu gde sport i tehničke sposobnosti ne moraju budu odlučujući faktor".

(mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track