KATAI POŠTUJE LUDOGOREC: Respekt za Bugare
Foto: Fonet

O rivalu

KATAI POŠTUJE LUDOGOREC: Respekt za Bugare

Fudbal -

Verujem u pozitivan rezultat na gostovanju u Razgradu, jedan gol garantuje miran revanš, poručio najbolji fudbaler Crvene zvezde

Crvena zvezda teško igra bez Aleksandra Kataija. Potvrda je stigla na premijeri Superlige protiv Napretka (2:2), kada je šampion Srbije u završnici jedva iščupao bod na stadionu „Rajko Mitić“.Trener Miodrag Božović odmarao je Aleksandra Kataija za duel sa Ludogorecom u Razgradu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu u utorak od 20 časova.

- Očekuju nas dve ozbiljne utakmice protiv Ludogoreca. Bugari imaju ekipu za respekt. Dobro je što prvu utakmicu igramo u gostima. Revanš je pred našim navijačima i punom Marakanom, što je dobra stvar za nas. Uz malo sportske sreće verujem da možemo izboriti pozitivan rezultat u Bugarskoj - poručio je Aleksandar Katai i dodao:- Bitno je da ne izgubimo. Da pazimo da ne primamo jeftine golove, što nam se dešava na poslednjim utakmicama. Znam da ćemo sigurno napraviti nekoliko šansi za gol koje ćemo morati da realizujemo.

Dva puta izbacili Partizan... Fudbaleri Ludogoreca
Dva puta izbacili Partizan... Fudbaleri Ludogoreca

U Zvezdu je stigao veliki broj novajlija i tim je neuigran.

- Potrebno je vreme da se novi igrači uklope u naš sistem, a mi ga nemamo. Po meni, najvažnije je da nam koncentracija u Bugarskoj bude bolja. Da ne primimo gol iz prve šanse protivnika. Mi smo ekipa koja se ne brani i koja se uvek nadigrava i igra na gol više. Nećemo se zaletati protiv Ludogoreca, igraćemo rezultat. Po meni, dovoljno je da postignemo jedan gol za miran revanš pred Delijama - istakao je Katai.

Tri miliona je maloSLABA PONUDA SELTEAleksandar Katai nalazi se pod budnim okom skauta španske Selte. Kako Kurir saznaje, ponuda kluba iz Viga nije stigla u Ljutice Bogdana, a uprava smatra da je suma kojom se barata u španskim medijima, a iznosi tri miliona evra, nezadovoljavajuća. Naime, kada je dolazio u Zvezdu, Katai je sam platio obeštećenje Olimpijakosu, pa je postigao dogovor da od sledećeg transfera u inostranstvo 50 odsto pripadne njemu. Zbog toga je sasvim razumljivo što čelnici Zvezde tvrde pazar jer žele dobro da unovče svoju zlatnu koku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track