CRNO NA BELO: Kokeza opet mirio zaraćeni Partizan!
Foto: Sportnetwork

Partizanovci drugi put kod predsednika FSS

CRNO NA BELO: Kokeza opet mirio zaraćeni Partizan!

Fudbal -

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, drugi put za četiri dana bio je domaćin opoziciji i aktuelnoj vlasti Partizana.

Ovog puta ne na Terazijama, već u Staroj Pazovi, sa istim ciljem kao i prošli put - da pomiri zaraćene strane i pripremi teren za mirnu skupštinu, koja je zakazana za 24. jun, saznaje Kurir.Prvi su kod novog predsednika srpske kuće fudbala stigli predstavnici opozicije (Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević), a odmah za njima u sportski kompleks na periferiji Beograda došla je i vladajuća struktura crno-belih (Ivan Ćurković, Mile Jovičić i Žarko Zečević).

Prema saznanjima Kurira, u mirnoj atmosferi i tišini Stare Pazove dogovoreno je da obe strane formiraju komisiju od po tri pomenuta člana, koji će imati zadatak da u narednih sedam dana utanače spisak članova Skupštine. Komisiju će do zasedanja Skupštine predstavljati Bjeković i Jovičić.Poslednjoj skupštini, koja je pretvorena u cirkus, prisustvovali su i oni koji nisu među delegatima. Slaviša Kokeza sada je „naredio“ da se podvuče crta i tačno precizira ko sme, a ko ne sme u salu za glasanje, a odluka o delegatima biće doneta u prisustvu članova Ministarstva omladine i sporta kako se ne bi desile nepravilnosti. Ukoliko se, ipak, u roku od sedam dana dve strane ne dogovore, reagovaće nadležni sud u Beogradu, saznaje Kurir.G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track