KOMAZEC DVOSTRUKI STRELAC PROTIV RENDŽERSA: Najbolji igrač lige u septembru nastavio seriju
Foto: Fejsbuk

Obeležio Premijer ligu

KOMAZEC DVOSTRUKI STRELAC PROTIV RENDŽERSA: Najbolji igrač lige u septembru nastavio seriju

Fudbal -

Srpski fudbaler Nikola Komazec nastavio je sjajan golgeterski niz u dresu Južne Kine od početka sezone u prvenstvu Hong Konga.

Komazec je bio strelac dva pogotka u porazu svog tima od Rendžersa sa 4:2. Komazec je dva puta doveo Južnu Kinu u vođstvu, ali su gosti u drugom poluvremenu došli do preokreta.

Prvi gol u duelu sa Rendžersom, Komazec je postigao u četvrtom minutu, ali je samo osam minuta kasnije Lai Jiu Čeong izjednačio.

Na novi gol srpskog fudbalera se čekalo do 29. minuta, ali su se gosti probudili u poslednja dva minuta. Huai Ka Lok je izjednačio, a Lav Čun Jan i Čeong doneli Rendžersu vrednu pobedu.

Komazec je u duelu sa sedmoplasiranom ekipom odigrao svih 90 minuta.

Zanimljivo je da je srpski centarfor bio strelac na svim utakmicama Južne Kine od početka prvenstva Hong Konga.

Golove je postigao u susretima sa Saplingom, Vofo Tai Poom, Isternom i Kičeom i najzaslužniji je što njegov tim drži četvrto mesto na tabeli Premijer lige Hong Konga sa osam bodova manje od vodećeg Kičea.

Zbog svojih golova, ali i celokupne igre, Komazec je proglašen za najboljeg igrača meseca septembra u prvenstvu Hong Konga.

Takođe je upisao i golove na oba meča četvrtfinala AFC kupa protiv Džohor Darul Tazima. Naredna utakmica Komazeca i njegove saigrače čeka u subotu, kada će im rival biti Vofo Tai Po.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track