KORINTIJANS NE ŽALI NOVAC: Brdo para, blindirani auto i lični prevodilac za Drogbu
Foto: AP

Ludilo

KORINTIJANS NE ŽALI NOVAC: Brdo para, blindirani auto i lični prevodilac za Drogbu

Fudbal -

Brazilski Korintijans po svaku cenu želi da angažuje Didijea Drogbu!

Fudbaler iz Obale Slonovače velika je želja kluba iz Sao Paola. Ne smeta im ni njegova krštenica, odnosno činjenica da nekadašnji as Olimpika iz Marselja i Čelsija 11. marta puni 39 godina! Žele ga po svaku cenu na godinu dana i neće žaliti novac. Didije Drogba je od odlaska iz američke MLS lige, odnosno kluba Montreal Impakt slobodan igrač.

Brazilski mediji dokopali su se dokumenta koji je potpisao predsednik Roberto de Andrade, odnosno zvanične ponude Korintijansa za Didijea Drogbu. Osim mesečne plate od 120.000 dolara, klub će Drogbi iznajmiti luksuznu kuću u mirnom kvartu koju će mesečno plaćati 21.000 dolara. Fudbaler će moći da izabere i blindirani terenac SUV po svom izboru, dobiće i ličnog englesko-portugalskog profesionalnog prevodioca, kao i šest luksuznih avionskih karata za Evropu kako bi mogao da posećuje porodicu i prijatelje.

Klub je obezbedio i specijalne bonuse za Didijea Drognu, ukoliko bude najbolji strelac prvenstva u Brazilu. Korintijans zahteva odgovor u narednih 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track