Kostić: Uložio bih u Zvezdu i Partizan, ali da uslovi budu javni
Foto: Tanjug

Predsednik MK grupe priznao

Kostić: Uložio bih u Zvezdu i Partizan, ali da uslovi budu javni

Fudbal -
To bi bio odličan primer za javno privatno partnerstvo kada bi uslovi bili javno objavljeni, odnosno transparentni, rekao je Kostić

KOPAONIK - Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić izjavio je večeras da bi prvi bio zainteresovan da investira ako bi bilo uslova za javno privatno partnerstvo u fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan."To bi bio odličan primer za javno privatno partnerstvo kada bi uslovi bili javno objavljeni, odnosno transparentni", rekao je Kostić na Kopaonik biznis forumu.Odgovarajući na pitanje o javno privatnom partnerstvu u banjskom turizmu, Kostić je naveo primer Jošaničke banje za koju je pre nekoliko godina bio zainteresovan.

Međutim, dodao je, opštinski čelnici su odmah počeli da smišljaju koliku bi cenu tražili i ništa se nije desilo do danas, osim što temelji koje je svojevremeno napravio Fond zdravstva propadaju i takvi u suštini ne vrede ni dinara.

On je još naveo da je MK Grupa u 2014. dala na ime poreza i doprinosa oko 92 miliona evra, a 44 najuspešnije privatne kompanije u Srbiji oko milijardu evra i to zato što su, kako je rekao, bile uspešne.

"A šta da nisu bile uspešne", zapitao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track