KRIMINAL U SRPSKOM FUDBALU: Jašiću, ima da ti pucamo u kolena!
Foto: Printskrin Jutjub

Pištolj novi skandal u srpskom fudbalu

KRIMINAL U SRPSKOM FUDBALU: Jašiću, ima da ti pucamo u kolena!

Fudbal -
Strašno Fudbaleru Radničkog 1923 Vladimiru Jašiću, inače nekadašnjem kapitenu „zmajeva“, s klupe Voždovca poručili da će biti izrešetan

Srpski fudbal ponovo je doživeo sramotu da se igračima superligaških ekipa preti pištoljima! Nakon što su navijači Novog Pazara Žarku Udovičiću uperili vatreno oružje u glavu, prvotimcu Radničkog 1923 Vladimiru Jašiću poručeno je da će mu „pucati u kolena“.Ovog puta incident se dogodio tokom susreta 20. kola Jelen Superlige u Kragujevcu, kad je nepoznata osoba s klupe Voždovca poručila nekadašnjem kapitenu „zmajeva“ a sada članu Kragujevčana da će biti upucan.- Zamislite koliko je to bilo strašno kad je, i pored pobede, Jašić plakao u svlačionici, a znate da se muške suze puštaju samo kad je nešto jako teško. Pitao sam ga šta se desilo i on mi je rekao da mu je nepoznata osoba, koja je u civilu sedela na klupi Voždovca, poručila da će mu pucati u kolena - kaže trener Kragujevčana Neško Milovanović i nastavlja:- Ne znam ko je taj čovek, ni otkud to da sedi na klupi. Svi igrači Radničkog su moja deca i naravno da sam na konferenciji rekao šta je bilo da bih ga zaštito. Da ne bude zabune, i Jašić je njima nešto rekao, ali to je bilo u žaru borbe, svakako ne razlog da mu se preti pucanjem u noge.Klub iz Kragujevca trenutno nema predsednika, a brigu o njemu vodi član UO i predsednik skupštine grada Milan Urošević, koji kaže da klub staje u zaštitu svog igrača.- Mi moramo da zaštitimo svog igrača i on je potpuno bezbedan, kao što je to i svaki drugi naš fudbaler. Mi ćemo se obratiti i zvaničnim organima Zajednice klubova Superlige, preduzeti sve što je u našoj moći - kaže Urošević.

Voždovac demantujeGRKINIĆ: JAŠIĆA NEKA JE SRAMOTA!Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić demantuje da je bilo ko u civilu sedeo na klupi njegovog tima u Kragujevcu i odbacuje optužbu da je bilo pretnji.- Tvrdim da su to gluposti i ne znam zašto Radnički pravi aferu. Na klupi su sedeli rezervni igrači, stručni štab, sportski direktor kluba i ja i bože sačuvaj da se desila tako neka pretnja. S druge strane, Jašića treba da bude sramota šta je sve rekao - kaže Grkinić.UplašenJAŠIĆ: NE BIH O TOMESam Vladimir Jašić ne negira da se incident dogodio, ali ne želi da potencira tu priču verovatno plašeći se za svoju bezbednost.- Bila je gužva, reklo se svašta i ja sada ne bih pričao više o tome. Za mene je najvažnije da je Radnički pobedio i da je klub stao u moju zaštitu. Da li će se oni i dalje baviti ovom temom, ja ne znam, ali, što se mene tiče, to je završena priča. Samo me sport zanima - kaže Jašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track