KRISTIJANO RONALDO: Igram u životnoj formi
Foto: Twitter

KRISTIJANO RONALDO: Igram u životnoj formi

Fudbal -
Doći će vreme kada neću više moći da napredujem, ali ću pomagati timu svojim brojkama. Moja statistika nije loša, kaže Portugalac

Fudbal Real Madrida Kristijano Ronaldo smatra da se trenutno nalazi u najboljoj formi u životu. Fantastični Portugalac postigao je 23 gola na 17 mečeva ove sezone, Real je prvi u Primeri i već je obezbedio osminu finala Lige šampiona.

Ronaldo je prošle godine drugi put u karijeri proglašen za najboljeg igrača sveta, a na startu nove potvrđuje da je priznanje otišlo u prave ruke.

„Trenutno sam u najboljoj formi u životu, ali pokušaću da napredujem. Doći će vreme kada neću više moći da napredujem, ali ću pomagati timu svojim brojkama. Moja statistika nije loša. Želim da nastavim da učim i radim vredno na isti način kao i do sada“, rekao je Ronaldo.

On je ponovo favorit da osvoji Zlatnu loptu ispred Manuela Nojera i Lionela Mesija. „Moj cilj je da nastavim da osvajam priznanja, sa timom ali i individualna. Veoma naporno radim da bih došao do ovog nivoa. Uživam u igranju fudbala nikada mi nije dosta trofeja.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track