Kristijano Ronaldo opet u gej fazonu!
Foto: Instagarm

Portugalac hit na Instagramu

Kristijano Ronaldo opet u gej fazonu!

Fudbal -
As Reala 31. rođendan proslavio u iscepanim crnim pantalonama, a fotografija s drugarima na društvenim mrežama podgrejala nedavnu priču da je slavni fudbaler homoseksualac

Džaba mu milioni, kamioni, avioni kad ne zna čovek ni da se obuče - ovo je samo jedan u nizu komentara kojima se ismeva stajling Kristijana Ronalda na proslavi njegovog 31. rođendana.Pa šta to obuče, crni Kristijano?! Iscepane crne pantalone. I to s popriličnim procepom... Mnogi su ostali zapanjeni dok su gledali fotku koja kruži internetom.Sledeći su halteri- Šta je ovo? Halteri? - glasilo je jedno pitanje na Tviteru. Ubrzo je čovek koji nije dobro pogledao dobio objašnjenje:- Nisu halteri nego pantalone. Mada, kako je Kristijano krenuo, sledeća fotka mu je sigurno u halterima.Tu nije kraj blamovima zvezde svetskog fudbala. Naime, i bela košulja koju je obukao takođe nije baš u najboljem stanju - u donjem delu jasno se ocrtava fleka.Neverica- Sram vas bilo sve vas koji vređate Kristijana. A niste pomislili da mu možda kasni plata, pa nema za nove pantalone i čistu košulju, nego odmah napadate... - glasio je komentar u odbranu slavnog igrača.Jednoj osobi sigurno nije zasmetalo to što je Ronaldo pocepan i flekav, već nešto drugo na fotografiji! Pogađate - reč je o Kristijanovoj majci. Naime, ona teško prihvata muško društvo svog sina (i spekulacije da je gej), a slika na kojoj se grli sa čak tri muškarca sigurno nije nešto što želi da vidi.

Zinedin ZidanKRISTIJANO JE ZVER, DIVIM MU SEKristijano Ronaldo nije imao svoj dan na gostovanju Reala u Granadi. Portugalac nije bio na prepoznatljivom nivou, ali može i njemu da se desi slab dan.- Divim mu se! On vodi račun o svom telu, fizički izgleda kao zver, njegova ambicija je apsolutno pobednička! Nije zadovoljan učinjenim. Nikad. Uvek hoće više i još dugo će igrati fudbal i biti na svetskom nivou - rekao je Zinedin Zidan, trener madridskog velikana.

TOP-KOMENTARIRupe na pantalonama odslikavaju rupu koju ima u glaviTamo gde prestaje smeh, počinje sramotaKristijano, je l‘ te ovo probušio Leo MesiMarokanski bokser (Ronaldov dečko, prim. aut.) baš nema ukusaSad znamo šta je Kristijano u gej vezi

Nedavna prošlostMAROKANAC JOŠ U ŽIŽIKrajem prošle godine svetski mediji su brujali da je Ronaldo u vezi sa Harijem Badrom, kik-bokserom iz Maroka. Zvezda Reala išla je konstantno privatnim avionom za Rabat u posetu Hariju, sve dok mu, navodno, majka nije to zabranila. Naime, Ronaldova mama je zahtevala od sina da prekine svaki kontakt sa Harijem jer nije mogla više da podnese napise u štampi da je on Kristijanov dečko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track