KRVARE ZA PARTIZAN: Igrači crno-belih dali krv za analizu
Foto: Www.partizan.rs

Počeli pripreme

KRVARE ZA PARTIZAN: Igrači crno-belih dali krv za analizu

Fudbal -

Fudbaleri iz Humske oduševili se kada su videli zgodne medicinske sestre koje su im uzimale krv

Fudbaleri Partizana juče su zvanično započeli pripreme za novu sezonu, u kojoj im je zacrtan cilj da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope i osvoje titulu u Srbiji.

Hrabri direktor... Ivica Iliev
Hrabri direktor... Ivica Iliev

Ipak, hit su bile zgodne medicinske sestre koje su igračima uzimale krv za analizu. Niko ih se nije uplašio, štaviše, svi su bili oduševljeni što moraju da prođu kroz njihov tretman. Bugarin Ivan Bandalovski verovatno se najmanje plaši igle, pošto je prepun tetovaža i sate i sate je provodio na bockanju, ali kod tatu-majstora.Svega 18 dana igrači su imali za odmor, a treneru Ivanu Tomiću odazvala su se 32 fudbalera, među kojima su novajlije Milan Radin, Saša Marjanović, Nemanja Miletić i Petar Đuričković, kao i oporavljeni Gregor Balažic, te mlade nade Jovan Nišić i Uroš Damjanović. Tektonske promene i potresi u upravi kluba, koji još nisu okončani, ne bi trebalo negativno da utiču na fudbalere i njihove ambicije u novoj sezoni. Crno-bele bi tokom leta mogli da napuste Kljajić, Bandalovski, Ostojić, Subić, Petrović, Brašanac, Jevtović, Birmančević i Stevanović.

Novajlija... Uroš Damjanović
Novajlija... Uroš Damjanović

Kapiten Saša Ilić u narednim danima trebalo bi da produži saradnju na još jednu godinu, a ekipa će sledeće nedelje otići na pripreme u Poljsku, u mesto Opalenjica. Igrače su pozdravili Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Vladimir Vuletić, Mile Jovičić i trener Ivan Tomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track