KURIR SAZNAJE Najlepši novogodišnji poklon za Grobare: Saša Ilić potpisuje novi ugovor s Partizanom
Foto: Dragana Udovičić

Kapiten neće u penziju

KURIR SAZNAJE Najlepši novogodišnji poklon za Grobare: Saša Ilić potpisuje novi ugovor s Partizanom

Fudbal -

Legendarni kapiten Partizana koji će 30. decembra napuniti 39. godina odložio je penziju na još godinu dana i uskoro bi trebalo da poptiše novi ugovor s ekipom iz Humske, saznaje Kurir sport.

Prema postojećem dogovoru, rekorder po broju nastupa za crno-bele od juna je slobodan igrač, ali, baš kao što kaže i navijačka pesma on bi "da igra još malo".

- Razgovarali smo s Sašom i vrlo brzo bi trebalo da postignemo dogovor, a javnost će, naravno, biti blagovremeno obaveštena - kaže generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Saša Ilić je u Partizan došao s devet godina, prvu registraciju za klub iz Humske je imao kao jedanaestogodišnjak, a debitovao je u seniorskom timu 26. oktobra 1996. godine u Čačku na susretu protiv Borca, koji su crno-beli dobili rezultatom 10:0.

Sve ukupno odigrao je 796 mečeva za Partizan, što je apsolutni rekord u 76 godina dugoj istoriji kluba iz Humske, a za to vreme je postigao 238 golova, osvojio deset titula i tri nacionalna kupa, igra o dve Lige šampiona i postao istinska legenda, ne samo crno-belih nego i celokupnog srpskog fudbala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track