KURIR SAZNAJE: Odlaže se Skupština Partizana?
Foto: Dado Đilas

Obrt u Humskoj

KURIR SAZNAJE: Odlaže se Skupština Partizana?

Fudbal -
Zvanično razlog su neregularnosti tokom izbornog procesa, a nezvanično činjenica da predsednički kandidat aktuelnog rukovodstva Mile Jovičić nema podršku od momenta kada je na stranu Zorana Popovića stala grupa koju podržava nekadašnji generalni sekretar kluba Žarko Zečević

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan na sednici u Sportskom centru Teleoptik razmatra odluku o odlaganju Skupštine kluba, koja bi trebalo da se održi utra od 16 časova i na kojoj je trebalo da se izaberi naslednik Dragana Đurića na mestu predsednika kluba iz Humske.

Kako saznaje "Kurir" razlog za ovakvu odluku Uprave Partizana su neregularnosti tokom izbornog procesa, ali i odluke zbora društveno-sportskih radnika, koji je održan juče.

U utorak je zbor društveno-sportskih radnika i navijača izabrao 36 delegata, a zbor radne zajednice, trenera i bivših igrača 29 delegata za izbornu Skupštinu.

Prevlast je odnela grupa okupljena oko bivšeg generalnog sekretara kluba Žarka Zečevića, čija je ideja da Zoran Popović postane predsednik.

Do tog trenutka favorit za naslednika Dragana Đurića bio je potpredsednik kluba Mile Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track