Kvalifikacije za Ligu šampiona

KURIR U RAZGRADU: Opsadno stanje u Bugarskoj zbog Delija (KURIR TV)

Fudbal -

Posle 12 časova putovanja grupa srpskih novinara stigla je u Razgrad, gde će fudbaleri Crvene zvezde u utorak protiv Ludogoreca (20.00) igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona.

Dug put i nije bio toliko naporan, a nije bilo ni dužeg zadržavanja na srpsko-bugarskoj granici.

Put do Velikog Trnova i Trgovišta bio je dobar, ali odatle do Razgrada za izbegavanje. Mnoštvo kratera i razvalina na asfaltu učinili su da autobus u pojedinim trenucima bukvalno mili po putu. Po uređenosti puteva reklo bi se da Bugarska, makar u ovom delu, nije u Evropskoj uniji.

Ipak, za svaku pohvalu Bugarima je veliki broj policajaca na putevima i saobraćajnicama, što onemogućava divljanje i agresivnu vožnju. Nema nebezbednog preticanja i velikih brzina.

U samom Razgradu, dan pred utakmicu u jutarnjim časovima je mirno. Nema navijača na ulicama što ne znači da ih neće biti, jer su Delije najavile dolazak u velikom broju, iako imaju pravo na svega 875 karata.

Fudbaleri Crvene zvezde u Razgrad dolaze u popodnevnim časovima. Biće smešteni van grada u mestu Šumen koje je udaljeno 55 kilometara od Razgrada.

Trening i konferencija zakazani su za 20.00 časova, pa će naši čitaoci posle toga moći da pročitaju šta trener Miodrag Božović i fudbaleri očekuju od prvog duela sa Ludogorecom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track