Selektor zadovoljan

(KURIR TV) MUSLIN: Ovako ubedljive pobede brišu traume iz prošlosti i vraćaju navijače

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u Kišinjevu Moldaviju 3:0 (2:0) i posle dva meča grupe D kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine ima 4 boda, koliko imaju i Vels, Irska i Austrija.

Posle meča u Kišinjevu selektor Slavoljub Muslin je sistakao da je zadovoljan, ali da će igrače Srbije, kako je rekao terati da rade i više i bolje. "U prošlosti mso gubili od autsajedera, možda smo zato u prvih 10 - 15 minuta smo slabije igrali. Posle gola smo odigrali kako treba, stvarali, šanse, davali golove. Nisam prezadovoljan jer ću ih uvek terati da rade više i bolje i igraju bolje", rekao je Muslin.

On je potom prokomentarisao situaciju kod prvog gola, kada je Tadić oduzeo loptu, a zatim uposlio Kostića, koji je zatresao praznu mrežu, istakavši da nema mesta euforiji.

"Prvi gol nije sreća, oduzeli smo loptu i postigli gol. Ova pobeda je odraz kvaliteta naše igre. Već se ppolako spremamo za Austriju, čekamo izveštaj Filipovića, koji je bio u Beču. Alui vratiće nam se samopouzdanje. Ovako ubdeljiva pobeda briše traume iz prošlosti i navikava igrače da na visokom nivou trpe veliki pritisak. Ali nemamo zašto da padamo u euforiju. Ovim odnosom smo nadam se zaslužili podršku navijača u nedelju.

(FOTO) PROŠETALI SE KIŠINJEVOM: Evo kako fudbaleri Srbije provode vreme uoči meča sa Moldavijom

(VIDEO) BILO, NE PONOVILO SE: Ovo su naše najveće fudbalske bruke

SRBIJA NAPADA MOLDAVIJU: Orlovi, red je da pobedite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track