(KURIR TV) NEMANJA VIDIĆ ZA KURIR O SVOJOJ LJUBAVI: Biću trener Crvene zvezde!
Foto: Nemanja Vidić, Foto, Nebojša Mandić

Emocija

(KURIR TV) NEMANJA VIDIĆ ZA KURIR O SVOJOJ LJUBAVI: Biću trener Crvene zvezde!

Fudbal -

Iskren kao i uvek Legendarni srpski fudbaler i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić jedva čeka da završi školovanje u Engleskoj...

Nemanja Vidić želi da bude trener Crvene zvezde!

Legendarni srpski fudbaler potvrdio je da ga interesuje trenerski posao i da još nije siguran gde će ga odvesti kada završi školovanje u Engleskoj. Posetu Beogradu u sklopu marketinških obaveza prema Mančester junajtedu Nemanja Vidić iskoristio je da javnost još jednom podseti koliko voli crveno-bele.

Na pitanje Kurira da li bi voleo da postane trener Crvene zvezde Nemanja Vidić je rekao:

- Završio sam A i B licencu u Srbiji, a za usavršavanje PRO licence sam se odlučio da idem u Englesku, što mislim da će mi pomoći u razvoju. Što se tiče budućeg posla, ne znaš gde te put vodi. Sigurno da je Crvena zvezda klub gde sam proveo možda i najlepše trenutke svoje karijere, klub za koji sam navijao, gde sam osvojio prvi trofej. Sigurno da me vežu lepe uspomene za Zvezdu!

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Velika želja Nemanje Vidića je i reprezentacija Srbije.

- San svakog menadžera je da jednom bude selektor reprezentacije. Tako da su to neke stvari koje emotivno razmišljaš da bi mogli da budu tvoji klubovi, ali šta je realnost videćemo. Ostavimo da vidimo šta će se desiti u budućnosti.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Nemanja je podsetio i na svoje najlepše i najteže trenutke u Mančester junajtedu.

- Definitivno je najlepši trenutak bio osvajanje Lige šampiona u Moskvi 2008. iz prostog razloga što je to trofej koji je čast osvojiti i najveći broj fudbalera ne budu u prilici da ga podigne. A, ja sam imao priliku da ga podignem u gradu u kom sam proveo godinu i po dana pre odlaska u Mančester junajted, na istom terenu na kom sam igrao za Spartak. To je bilo nestvarno za mene. Najteži trenuci su utakmice protiv Barselone u dva finala Lige šampiona. Dođeš do finala, sanjaš taj trofej i odeš kao poražen.

Imenjak u Čelsiju

Bravo Nemanja!

Nemanja Vidić pohvalno se izrazio i o svom zemljaku Nemanji Matiću koji je sa Čelsijem osvojio titulu u Engleskoj.

- Drago mi je zbog njega što je uspeo. Igrao je u Slovačkoj i od anonimnog igrača je napravio veliku karijeru. Imam veliko poštovanje za njega. Kao navijač Mančester junajteda ne mogu da kažem da sam zadovoljan što Čelsi osvaja titulu, ali drago mi je zbog njega - rekao je Vidić.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Delije pozdravile novog trenera Boška Đurovskog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track