"Orlovi" otputovali u Kišinjev

(KURIR TV) RADOJA TVRDI DA NEMA TREMU: Verujem u pobedu protiv Moldavije

Fudbal -

Fudbaler Selte Nemanja Radoja izjavio je da veruje u pobedu reprezentacije Srbije protiv Moldavije u kvalifikacijama za SP 2018. godine.

Radoja je naknadno pozvan u nacionalni tim umesto povređenog Nemanje Maksimovića."Mnogo mi znači poziv koji sam dobio od selektora Muslina i nadam se da ću da ispunim njegova očekivanja. Pokušaću da se što bolje odužim. Nisam očekivao poziv selektora Srbije, ali sam se nadao. Za sada nema treme, ali videću kada izađem na teren. Došao sam sinoć kasno i nisam razgovarao sa Muslinom", rekao je Radoja uoči odlaska u Kišinjev.

Foto: Dejan Petković
Foto: Dejan Petković

"Poznajem dosta saigrača iz reprezentacije. Sa nekima sam igrao u Vojvodini, a sa nekima u mladoj reprezentaciji. Očekujem pobedu u Moldaviji. Znam da će biti teško, ali imamo kvalitet za pobedu. Za ovo kratko vreme video sam da je odlična atmosfera u timu. Nije bitno protiv koga igram, uvek imam motiva", rekao je Radoja.Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Kišinjev gde će sutra od 20.45 časova odigrati meč protiv Moldavije u kvalifikacijama za SP 2018.

Foto: Dejan Petković
Foto: Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track