Još tri dana do duela Zvezde i Partizana

(KURIR TV) SAŠA ILIĆ VS NENAD MILIJAŠ: Ko bi mogao od ove dvojice igrača da reši večiti derbi?

Fudbal -

Kapiten Partizana Saša Ilić i fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš su jedni od najiskusnijih igrača koji će u subotu istrčati na teren na 153. "večitom derbiju" na Marakani.

Saša Ilić je rođen 30. decembra 1977. godine, a nekoliko puta je bio najbolji igrač Partizana na večitom derbiju. Iako je nedavno napunio 39 godina, Saša Ilić je jedan od najvažnijih igrača u postavci igre Partizana, koji samo jednim potezom može da preokre tok meča, kao što je to uradio na 152. večitom derbiju kada je izbacio iz igre kompletnu odbranu Zvezde i omogućio Nikoli Đurđiću i Leonardo da izađu sami ispred golmana i reše meč.Povratnik u redove Crvene zvezde, Nenad Milijaš je rođen 30. aprila 1983. godine, a jedan je od igrača crveno-belih koji bi mogao da reši večiti derbi. Njegov glavni kvalitet je igra iz prekida i odličan centaršut, pa trener Miodrag Božović sa njim na terenu ima daleko veći broj opcija u napadačkim akcijama.

Milijaš i Ilić bi svojom igrom, mogli da reše predstojeći derbi. Ko bi to mogao da bude? Pogledajte video.POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track