Pretres na ulazu u Razgrad

(KURIR TV) SVA SRPSKA VOZILA POD PRISMOTROM: Policija legitimiše sve navijače Crvene zvezde

Fudbal -

Bugarska policija postavila je kontrolne punktove na ulazima u Razgrad i zaustavlja i pretresa sva vozila sa srpskim tablama.

1 / 3 Foto: Kurir Sport

Na ulasku u grad iz pravaca Varne, Velikog Trgovišta i Plevena su najmanje tri policijska vozila, a na punktu između pet i deset policajaca u uniformama i civilu.

Reporter Kurira bio je svedok pretresa kombija registarskim tablica iz Zrenjanina sa dvadesetak navijača Crvene zvezde. Dvojica policajaca ušla su u vozilo i legitimisali navijače. Popisali su sve putnike i pretresli kombi.

Kako saznajemo, u grad se puštaju navijači sa kupljenimm ulaznicama, mada ima i onih koji su uspeli da uđu u Razgrad, a da im policija popiše imena i brojeve pasoša.

Za sada, u samom gradu nema ni najmanje tenzije. Nekoliko grupa Delija, od trojice do petorice navijača, viđeni su u centru u kafićima. Nema incidenata sa policijom i građanima, navijači Crvene zvezde su mirni i čekaju početak utakmice.

Dolazak većeg broja Delija planiran je za kasno popodne, odnosno pred utakmicu. Domaćin je shodno reciprocitetu veličine stadiona po pravilima UEFA od pet odsto za goste, spremio 375 karata za navijače Crvene zvezde koji će biti smešteni u "kavezu" na stadionu.

Ipak, navijači Crvene zvezde kupili su karte preko bugarskih prijatelja i za druge sektore na stadionu, pa je za očekivati da ih bude večeras više od 1.000 na samoj utakmici.

Duplo više

Tapkaroši prodaju karte za 25 evra

Zbog najavjenog velikog broja Delija u Razgrad lokalni tapkaroši nadaju se dobroj zaradi. Kako saznajemo cena karata za sva četiri sektora na stadionu bila je između četiri i 14 evra, a kod tapkaroša se mogu naći između 20 i 25 evra. Navijači Crvene zvezde ne žale novac i spremni su da plate i duplo veću cenu od propisane samo da bi ušli na "Ludogorec Arenu" i bodrili svoj klub u veoma važnoj utakmici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track