LACIO OŠTAR: Sergeju je mesto kod Muslina, a ne Lalatovića!

Slučaj Milinković-Savić

LACIO OŠTAR: Sergeju je mesto kod Muslina, a ne Lalatovića!

Fudbal -

Mateja Kežman, menadžer sjajnog fudbalera, za Kurir kaže da Lacijali ne žele da puste igrača na EP jer smatraju da je prerastao mladu reprezentaciju

Čelnici Lacija zabranili su našem fudbaleru Sergeju Milinković-Saviću da pomogne mladoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj, koje počinje 16. juna. Italijani su iskoristili pravilo FIFA i stavili veto, jer šampionat do 20 godina počinje četiri dana nakon kraja zvaničnog termina UEFA.

Mateja Kežman, menadžer talentovanog fudbalera, za Kurir objašnjava slučaj Milinković-Savić.- Lacio je doneo ovakvu odluku jer smatra da je Sergej odavno prevazišao takmičenja u mlađim kategorijama. Milinković-Savić je igrač koji je ove sezone poneo epitet jednog od najboljih veznih fudbalera italijanske lige, za koga je nekoliko klubova želelo da plati 40 do 45 miliona evra. Lacio u ovom trenutku nije želeo ni da priča na tu temu njegovog angažmana u mladoj reprezentaciji. Za njih je jednostavno preveliki rizik da on ide na Evropsko prvenstvo mladih selekcija posle dugačke i teške sezone. Znaju da je Sergej bio prvak Evrope do 19 godina i prvak sveta do 20 godina, pa jednostavno ne može više od toga u tom uzrastu - istakao je Kežman za Kurir.M. N.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOLI GLAVA: Evo ko su najplaćeniji srpski sportisti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track