LALATOVIĆ: Možda bi bilo bolje da je Zvezda otišla u četvrtu ligu, ovako dug samo raste
Foto: Saša Pavlić

Iskren

LALATOVIĆ: Možda bi bilo bolje da je Zvezda otišla u četvrtu ligu, ovako dug samo raste

Fudbal -
Neverovatno je da klub Bronovickom daje 840.000 evra. Ovi igrači bi od od tog novca živeli godinu dana, rekao je trener Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegov tim mora maksimalni ozbiljno da pristupi meču protiv OFK Beograda ako želi da pobedi ekipu sa Karaburme.

"OFK Beograd igra dobro. Imaju mlad i perspektivan tim, tako da moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u utakmicu i osvojimo tri boda, koja dugo čekamo", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.Zvezda dočekuje "romantičare"u ne baš idealnom raspoloženju, pošto je na poslednja dva meča protiv Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca odigrala nerešeno - 0:0."Analizirali smo poslednje dve utakmice i konstatovali da su igrači stvorili 11 stopostotnih šansi. Ne igramo loše, stvaramo prilike, ali nedotaje nam jedan gol da proradimo", poručio je Lalatović.On je dodao da crveno-beli neće moći da računaju na Bogdana Planića, koji je isključen minulog vikenda u Kragujevcu, dok su zbog povreda pod znakom pitanja napadači Luka Jović i Đorđe Rakić.Trener Crvene zvezde osvrnuo se i na izuzetno tešku finansijsku situaciji u klubu."Možda je trebalo pre četiri godine da odemo u četvrtu ligu. Ovako je dug samo rastao. Imao sam drugačiji spisak želja u letnjem prelaznom roku, hteo sam Aleksandra Čavrića, Obenga Regana, Radeta Krunića, jer su mladi, na njima može da se zaradi, ali nije bilo para. Neverovatno je da klub Bronovickom daje 840.000 evra. Ovi igrači bi od od tog novca živeli godinu dana", rekao je Lalatović.Utakmica 14. kola Superlige Crvena zvezda - OFK Beograda igra se sutra od 18 sati na stadionu Marakana.

Đurđević: Najlepši trenutak da pokažemo šta možemoTrener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da će njegova ekipa bez velikog imperativa želeti da pokaže sve što ume na utakmici sa Crvenom zvezdom. "Ovo će biti najlepša pozornica da pokažemo šta možemo, u dobrom trenutku za nas. Bićemo rasterećeni, bez velikog imperativa, ali sa željom da pokažemo najbolje što možemo. Nadu niko ne može da nam ospori", rekao je Đurđević. OFK će gostovati Zvezdi kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva, sa osvojenim 21 bodom, sedam manje od aktuelnog šampiona. "Zvezda bodovno zaostaje za Partizanom, a ranjenji lav je najopasniji. Očekujem nadigravanje i javnost će ponovo videti mlade igrače OFK Beograda", kazao je Đurđević. On je dodao da ima mnogo problema sa sastavljanjem tima, pošto zbog povreda neće igrati Milan Savić i Milan Obradović, dok je neizvestan nastup Dejana Dražića. "Svi u svakom trenutku moraju da budu spremni da uskoče i iskoriste svoju šsansu. Moraće da budu spremni i u svakom trenutku pokažu šta znaju", istakao je trener OFK Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track