LEDARA U HUMSKOJ: Vojska isključila grejanje Partizanu!
Foto: Dado Đilas

Ozbiljan problem pred 3. kolo LE

LEDARA U HUMSKOJ: Vojska isključila grejanje Partizanu!

Fudbal -
Ukoliko do četvrtka Partizan ne isplati dug za grejanje i fudbaleri Atletik Bilbaa će se smrzavati u svlačionicama

Novi problemi za crno-bele!Vojska Srbije, na čiju toplanu je povezan stadion u Humskoj, odlučila je da prekine isporuku grejanja Sportskom društvu Partizan zbog duga od gotovo 9.000.000 dinara.

Uprava Partizana mora hitno da izmiri dugovanja, ukoliko želi da izbegne ozbiljnu bruku pred UEFA. Naime, u četvrtak u okviru trećeg kola Lige Evrope Partizan dočekuje španski Atletik Bilbao, a ako se uzme u obzir da će u Beogradu biti oko 10 stepeni Celzijusovih i Španci će cvokotati u svlačionici.

Za funkcionere nema zime, jer grejanje njihovih kancelarija ne zavisi od toplane Vojske Srbije. Prema pisanju lista "Alo" predstavnicima Vojske su dozlogrdila prazna prazna obećanja predstavnika Partizana, koji godinama najavljuju da će obaveze izmiriti u ratama. Crno-belima je grejanje isključeno i prošle sezone, tada su dve strane pristale na reprogram duga, samo što je Partizan uplatio svega jednu ratu.

Prvi čovek FK Partizana Zoran Popović odgovornost za dug prema Vojsci Srbije prebacio je na Sportsko društvo.

"Kao predsednik FK Partizan, nemam uvid u trenutna dugovanja prema Vojsci, to je u domenu Sportskog društva. Znam da je prošle godine bilo problema zbog grejanja, ali tada je uplaćena određena svota. O ovom sad stvarno nemam pojma, ali pobedićemo mi Špance i bez grejanja", rekao je za "Alo" predsednik crno-belih.

Podsetimo, ovo nije prvi put da fudbaleri Partizana rade u nehumanim uslovima. Na hladne svlačionice prošle godine se žalio tadašnji trener crno-belih Marko Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track