LETNJE PRIPREME PARTIZANA U POLJSKOJ: I Nemanja Mihajlović na spisku putnika
Foto: Dado Đilas

Zbog obaveza dolazi kasnije

LETNJE PRIPREME PARTIZANA U POLJSKOJ: I Nemanja Mihajlović na spisku putnika

Fudbal -

Prvotimci Partizana predvođeni šefom stručnog štaba Ivanom Tomićem u utorak 21. juna putuju u Poljsku, gde će tokom 16 dana odraditi letnji deo priprema pred kvalifikacije za Ligu Evrope i početak prvenstva.

U Poljskoj će im se posle zasluženog odmora i obaveza u reprezentaciji pridružiti i Nemanja Mihajlović.

"U subotu veče sam se vratio u Beograd i počinjem sa treninzima, pa ću se priključiti drugovima koji se pripremaju za pripreme u Poljskoj. Bio sam u Marbelji i zaista mi je prijao odmor. Napunio sam baterije i sada krećem ispočetka.

Iako nisi otputovao u Monako na utakmicu protiv Rusije, kako si lično zadovoljan pozivom u reprezentaciju Srbije?

"Za svakoga je velika čast i tako treba svi da se osećaju kada dobiju poziv za jednu od nacionalnih selekcija, a posebno ako stigne poziv za A tim. Kao i uvek kada želite najbolje rezultate morate vredno da radite i da se još više usavršavate, što važi i za sve u reprezentaciji. Pozitivno sam orijentisan ka tome.

Da li si na odmoru pratio početak prelaznog roka u Partizanu?

"Pratim svakodnevno i vidim da je došlo dosta novih igrača koje jedva čekam da upoznam. Zajedno sa njima, starim drugarima i stručnim štabom krećemo u ostvarenje naših ciljeva, koji podrazumevaju što bolji plasman u Evropa ligi, kao i osvajanje domaće titule i kupa. Uželeo sam se fudbala. Čujem se redovno sa Sašom Lukićem i mojim cimerom Vlahovićem, koji mi kažu da se već žestoko radi.

B.O./partizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track