Lučanima teren sa veštačkom travom i oprema
Foto: FSS

Lučanima teren sa veštačkom travom i oprema

Fudbal -

Juče Surčin, danas Lučani, sutra...Jedno od predizbornih obećanja i prioriteta predsednika FSS Slaviše Kokeze i rukovodstva Fudbalskog saveza širi se Srbijom u vidu realizacije važnih projekata, a to bogatstvo fudbala su reflektori i tereni sa veštačkom travom, ali i donacije u velikim količinama sportske opreme za one kojima je to najpotrebnije.

Dan koji se svakako pamti bio je u Lučanima, gde je svečano otvoren teren sa reflektorima i veštačkom travom, donacija Fudbalskog saveza Srbije, a mališanima darivana oprema u kojoj će moći da rade ono što najviše vole, igraju fudbal. Ispred Fudbalskog saveza Srbije svečanom činu prisustvovali su Tomislav Karadzić, počasni predsednik, Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekretara i Perica Ognjenović, pomoćnik sportskog direktora.

-Važan dan za Lučane, ali i za sve nas u Fudbalskom savezu, jer se radi o kapitalnom projektu koji mnogo znači za razvoj fudbala u ovom kraju. Nastavljamo sa velikim ulaganjima u infrastrukturu i opremi, a cilj nam je da širom Srbije bude što više ovakvih terena koji će omogućiti deci da nesmetano treniraju i ostvaruju svoje snove – rekao je Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekfretara FSS.Sportsku opremu su dobili Ovčar Markovica, FK Mladost Lučani,Dragačevo Guča, Sloga Kaona, Vrelo Gornja Kravarica,Gradina, Gorušica Viča, Bijelica Milatovići, Dedinje junajted Guča, Jedinstvo Pukovo, Voćar Kotraža, Jelica Goračići i Bratstvo Dljin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track