LUDNICA U HUMSKOJ: Direktor Partizana fizički napadnut, pretučena 2 člana Vazurinog obezbeđenja
Foto: Saša Pavli, Nebojša Mandić

Novi incidenti

LUDNICA U HUMSKOJ: Direktor Partizana fizički napadnut, pretučena 2 člana Vazurinog obezbeđenja

Fudbal -

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura opet je bio na meti navijača, ali za razliku od 151 večitog derbija, kada je pobegao od simpatizera Crvene zvezde ovog puta su pristalice crno-belih iskazale bes prema jednom od vodećih ljudi kluba iz Humske.

Trojica momaka su sačekali Vazuru ispred stadiona, kada je dolazio na posao prvo ga verbalno napali, a onda je došlo i do fizičkog kontakta.

Vazura je uspeo da pobegne, ali deblji kraj su izvukli članovi obezbeđenja, koji su pretučeni od strane nepoznatih navijača. Kako je reporteru Kurira rečeno, napadači su prišli vazuri, pretili mu smrću, izgovarali pogrdne reči i govorili : "Videćemo se mi još, ima dana i posle Partizana".

Krv na mestu napada
Krv na mestu napada

vazura je uspeo da pobegne, tako što je ušao u prostorije Košarkaškog kluba Partizan, koji se nalazi na severnoj strani stadiona u prizemlju. Otakle je pozvana policija, koja navodno ima ime i prezime oba napadača i snimke.

Kako Kurir saznaje napadači su Vazuri pretili smrću, a vozaču savetovali da ostane u kolima. Policija vrši uviđaj u Humskoj. Kuriru je u klubu iz Humske potvrđeno da je Vazura napadnut, da se pretučeni vozač i član njegovog obezbeđenja nalaze u Urgentnom centru, a da na kamerama postoje snimci pomoću kojih je policija identifikovala napadače i traga za njima.

Klub bi uskoro trebalo da izda saopštenje povodom ovog incidenta, a Kurir pokušava da na stadionu dođe u kontakt sa Vazurom.

Biće zanimljivo videti atmosferu na stadionu kada Partizan i Borca počnu utakmicu plej - ofa Superlige od 17 časova.

Ovo nije prvi put da se jedan od čelnika Partizana nalazi na meti navijača. Vazurini sukobi sa pristalicama kluba, sve su češći i žešći, o čemu svedoči i niz tekstova u Kuriru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track