LUDO VEČE U BIJELJINI: Uz Baju Malog Knindžu čekaju derbi
Foto: Crvena Zvezda

Navijači priredili spektakl za crveno-bele

LUDO VEČE U BIJELJINI: Uz Baju Malog Knindžu čekaju derbi

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde uživali u pesmama Baje Malog Knindže, koji im je poručio da u subotu moraju da pobede Partizan kako znaju i umeju

Fudbaleri Crvene zvezde su na zvezdaškoj proslavi u Bijeljini napravili sjajnu uvertiru pred večiti derbi s Partizanom u subotu od 18.00.

Selfi za uspomenu... Igrači sa obožavaocima
Selfi za uspomenu... Igrači sa obožavaocima

Slavoljub Srnić, Mihailo Ristić, Srđan Plavšić, Filip Manojlović i Dejan Joveljić bili su specijalni gosti na šestoj po redu tradicionalnoj večeri u Bijeljini u čast crveno-belih. Njima je društvo pravio i predsednik Svetozar Mijailović, a ispred košarkaškog kluba pojavili su se Milan Gurović i Igor Rakočević. Okupljene goste uveseljavao je poznati pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža.Dolaziću uvekZvezdini igrači završili su čak i na ramenima navijača.- Bogami, tako je to s našim narodom, haha... Srna, Plavša i Manojlo si završili gore, ja nisam smeo, zbog kolena - rekao je za Kurir Ristić, dok je Srnić dodao:- Bilo je stvarno lepo. Takve večeri se ne zaboravljaju. I prošle godine sam bio u Bijeljini i dolaziću tamo uvek. Mnogo mi znači taj iskren i direktan kontakt s ljudima koji vole i žive za Crvenu zvezdu. Sav se naježiš kad čuješ naše pesme i pevaš s narodom.

Svi na stolove... Užarena atmosfera
Svi na stolove... Užarena atmosfera

Deluje da su se zvezdaši dobro opustili pred utakmicu s Partizanom na Marakani.- Možda tako izgleda, ali nije. Niko od nas se nije opustio, ja ponajmanje. Svi znamo koliko bi nam značila pobeda u derbiju. Nema teorije da opušteni uđemo u utakmicu - kazao je Srnić, a Ristić je nastavio:- Navijači su nam dali vetar u leđa pred derbi. Dočekali su nas na neverovatan način, moraćemo da im se odužimo.

Fešta... Zvezdaši u akciji
Fešta... Zvezdaši u akciji

Veliki zvezdašSlavoljub Srnić i Srđan Plavšić slikali su se zajedno s Bajom Malim Knindžom.- Baja je veliki zvezdaš i redovan gost na priredbama u Bijeljini. Poželeo nam je pobedu u derbiju - zaključio je Srnić.

Zvezdini slavujiČIČA GUROVIĆ PEVAO ČETNIČKE PESMEGlasovne mogućnosti u Bijeljini demonstrirao je Milan Gurović pevajući četničku pesmu „Od Topole pa do Ravne gore“. Zvezdin Atomski Mrav Srđan Plavšić i Filip Manojlović takođe su se latili mikrofona. Zajedno sa okupljenim navijačima otpevali su „Nek se Marakani vrate slavni dani“. Posle toga salom se zaorilo „Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju!“.

Aleksandar Radonić

BONUS VIDEO - Sedam ZANIMLJIVOSTI koje niste znali o VEČITOM DERBIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track