MAKLJAŽA ZBOG PARA: Katai se potukao sa menadžerom iz UO Partizana!
Foto: Saša Pavlić

Najbolji igrač Zvezde u problemu

MAKLJAŽA ZBOG PARA: Katai se potukao sa menadžerom iz UO Partizana!

Fudbal -
Posle žestoke svađe fudbalera Zvezde i menadžera Boška Jankovića, došlo je i do fizičkog kontakta, a razlog je, navodno, podela procenata

BEOGRAD - Najbolji strelac Crvene zvezde i Super lige u ovoj sezoni, Aleksandar Katai, žestoko se sukobio sa svojim menadžerom Boškom Jankovićem.

Pre nekoliko dana, Katai je imao sastanak sa Jankovićem i umesto kovanja daljih planova, došlo je do varnica koje su prešle gornju granicu verbalnog sukoba. Spominje se da je posle svađe došlo i do fizičkog kontakta igrača i pravnog zastupnika, koji je inače član Uprave košarkaškog kluba Partizan.

Razlog ozbiljnog sukoba je navodno podela procenata od transfera. Naime, raste cena Aleksandra Kataija, pa tako i interes menadžera da "odrade" eventualni budući transfer. Jasno je da postoje mnogi interesi za Kataija, tako da eskalacija sukoba ne treba da čudi kada je u pitanju ogroman profit.

Podsetimo, pored rada u fudbalu i košarci, Boško Janković je poznat i kao menadžer na estradi. On zastupa Natašu Bekvalac i Gogu Sekulić.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track