MALI PETAR VEĆ OBOŽAVA ZVEZDU Dragiša Binić otkrio: Moj sin biće pravi Delija
Foto: Dado Đilas

Slavni fudbaler crveno-belih se dobro snalazi u ulozi oca

MALI PETAR VEĆ OBOŽAVA ZVEZDU Dragiša Binić otkrio: Moj sin biće pravi Delija

Fudbal -

Slavni fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić izjavio je da svog najmlađeg sina Petra od malih nogu uči da navija za crveno-bele.

Binić (55) je u braku sa 20 godina mlađom Jelenom, koja je profesor japanskog jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu. Jelena se porodila prošle godine, a Petar sada ima 17 meseci. Binić je otkrio da svog najmlađeg naslednika odmalena uči da se igra loptom i da oblači dres Zvezde. I velika torta za prvi rođendan bila mu je u obliku grba Crvene zvezde.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Petar je sin iz moje veze sa Jelenom, sa kojom sam 20 godina u vezi. Upoznao sam je kada sam se vratio iz Japana, gde sam 1994. i 1995. igrao fudbal za Nagoju i Tosu. Ona je magistar japanskog jezika i govori ga bolje od mene, iako sam tamo živeo. Jelena predaje japanski na Filološkom fakultetu u Beogradu i doktorirala je. Možda je moj uticaj što sam bio u Japanu prelomio da studira taj jezik", otkrio je Binić.On je rekao da je najmlađem sinu dao ime po ocu svoje majke."Vladanu, najstarijem sinu, iz braka sa Čehinjom Martinom, dao sam ime po mom ocu. On je jedno vreme igrao fudbal za Zvezdu, Napredak, Bosnu, Spartak iz Subotice, Kragujevac..., ali kada je video da od toga nema ništa, presekao je i bavi se drugim poslom. On je oženjen i ima malo dete. Savetovao sam mu da ne tuži klubove za koje je igrao jer znam da nemaju novca", kazao je Binić.Bivši fudbaler Zvezde iz veze sa Srpkinjom iz Švajacarske ima ćerku Barbaru, koja sada ima 17 godina."Ona sa majkom živi u Cirihu. Sa bivšim ženama sam u dobrim odnosima, a svu decu jednako volim", kazao je ponosni otac troje dece.Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track