MIHA POPIO OTKAZ: Milan smenio Sinišu Mihajlovića!
Foto: Reuters

Berluskoni prelomio

MIHA POPIO OTKAZ: Milan smenio Sinišu Mihajlovića!

Fudbal -

Italijanski fudbalski klub Milan smenio je srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, zvanično je saopšteno na sajtu rosonera.

Novi šef stručnog štaba biće nekadašnji igrač Milana i trener omladinskog tima Kristijan Broki, koji će voditi ekipu do kraja sezone. Uprava kluba zahvalila se Mihajlovića na napornom radu i posvećenosti tokom sezone i poželela mu sve najbolje u nastavku karijere.

Tamošnji mediji tvrde da je trener mladog tima, legenda Milana Kristijano Broki u ponedeljak tri sata bio na večeri kod Silvija Berluskonija, što je protumačeno kao potvrda spekulacija da će upravo on preuzeti tim do kraja sezone.

Navodno, izvršni direktor Adrijano Galijani je tražio da Mihajlović ostane, ili da se u slučaju smene angažuje Marčelo Lipi. Međutim, Berluskoni je rešio da bude po njegovom.

Mihajlović je smenjen dva dana nakon poraza na svom terenu od lidera Serije A, ekipe Juventusa (2:1). Srpski stručnjak je za transfere letos potrošio oko 90 miliona evra, a Rosoneri zauzimaju tek šestu poziciju na tabeli. Iako se Milan plasirao u finale Kupa, cilj je bila Liga šampiona, a treća pozicija koja vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje je udaljena verovatno nedostižnih 15 bodova.

OGLASIO SE MIHA: Hvala za svu ljubav. Bila mi je čast!

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović potvrdio je da više nije trener Milana."Hvala za svu ljubav. Bila mi je čast", napisao je Mihajlović na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track