(VIDEO) MILAN BIŠEVAC ZA KURIR: Ne žalim što sam patosirao Ivana!
Foto: Profimedia

Srbin koji je udario Hrvata

(VIDEO) MILAN BIŠEVAC ZA KURIR: Ne žalim što sam patosirao Ivana!

Fudbal -

Ne pada mi na pamet da mu se izvinjavam, udario me je pre toga tri puta i stvarno više nisam mogao da izdržim, iskreno će bivši reprezentativac

Nokaut s pozadinom! Bivši reprezentativac Srbije Milan Biševac patosirao je Ivana Santinija u meču francuske lige, a svemu tome prethodilo je sramno ponašanje hrvatskog fudbalera.U razgovoru za Kurir Biševac je otkrio zašto mu je pukao film na meču njegovog Meca i Kaena.- Taj igrač, čije ime ne želim ni da pominjem, non-stop je koristio niske udarce, laktove, nisam doživeo da se neko tako ponaša na terenu. Tu nema govora o sportu ili fer-pleju. Već u prvom poluvremenu rekao sam sudiji da obrati pažnju na njega jer udara laktovima kad god i koga stigne - počeo je priču Biševac.I onda nokaut?- U tom napadu dobio sam dva udarca, ne znam da li se to vidi na snimku, a kad me je i treći put udario, nisam više mogao da izdržim. Kad se njegova šaka i po treći put našla na mom licu, kraj.Izvinjenje?- Ne pada mi na pamet da mu se izvinjavam, to odmah da kažem. Jedino mi je žao saigrača koje sam ostavio na cedilu tim potezom. Samo mi je to krivo.

Da li te je provocirao na nacionalnoj osnovi, jeste li uopšte pričali na terenu? Važiš za mirnog fudbalera, ovo je baš bilo iznenađenje za sve? Sledi ti gotovo sigurno nekoliko mečeva pauze?

Dobio šta je tražioIMAO SAM RUKAVICE, MANJE GA JE BOLELONa televiziji je udarac izgledao baš surovo. Nešto kao profi bokser.- Udario sam ga otvorenom šakom, nije bila pesnica. Naravno da ga nikada ne bih udario pesnicom.Ako te je već provocirao celu utakmicu, dobro je na kraju i prošao.- Pa, imao sam rukavice, tako da ga je manje bolelo. Šalim se malo, nije to bilo ništa strašno - uz osmeh će Biševac.

M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track