MILANOVIĆ: Zvezdi odgovor do petka

Terza i Grof čekaju štopera

MILANOVIĆ: Zvezdi odgovor do petka

Fudbal -

Milan Milanović do petka treba da da odgovor Zvezdanu Terziću, da li prihvata ponudu Crvene zvezde.

Visoki defanzivac Milan Milanović koji je proteklih godina sa promenjivim uspehom igrao u Italiji mogao bi da se vrati na Marakanu, odakle je kao omladinac otišao 2008. godine u moskovsku Lokomotivu. Milan Milanović (25) slobodan je agent i kao takav je interesantan i mnogim italijanskim ekipama, ne samo Crvenoj zvezdi.

- Bila je neka priča sa ljudima iz Crvene zvezde. Nisam lično razgovarao sa direktorom Terzićem i trenerom Božovićem, već preko posrednika. Za sada nema ništa konkretno, ali će se sve znati za nekoliko dana - rekao je za Kurir Milanović.

Prema našim saznanjima, trener Miodrag Božović želi da kompletira igrački kadar pred odlazak na završne pripreme na Kipar u petak. Do tada bi Milanović trebalo da se izjasni, odnosno odluči hoće li se naći u avionu za Pafos.

- Istina je! Sve bi trebalo da bude jasno do kraja nedelje.

Milan Milanović je šest meseci bez kluba, pa individualno u Beogradu radi kod trenera Andrije Milutinovića. Italijanski mediji pišu da 194 cm visoki defanzivac pregovara i sa nekoliko ekipa iz Serije B, Pizom, Ternanom i Trapanijem.

- Imam ponude iz Italije, ali i nekih drugih zemalja. U Italiji sam naučio jezik i prilagodio se načinu života. Mogu reći da je to prelepa zemlja za igranje fudbala.

Upitali smo Milana Milanovića šta on lično misli oko povratka u Crvenu zvezdu.

- Prošao sam Omladinsku školu i jako dobro znam šta znači nositi crveno-beli dres. Navijam za Crvenu zvezdu i postoji moja želja da se vratim - kazao je defanzivac.

Milan Milanović se fudbalski afirmisao u Italiji gde je u poslednjih šest godina igrao za Palermo, Sijenu, Vićencu i Askoli.

Pored Milana Milanovića čelnici Crvene zvezde su i u pregovorima sa Bogdanom Planićem iz Vojvodine, ali Novosađani traže visoko obeštećenje za momka koji je pre dve sezone bio na Marakani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track