MILIJAŠ POTVRDIO: Gotovo je! Vraćam se u moju Zvezdu
Foto: Sasa Pavlic

Iskusni fudbaler igraće na pozajmici u srpskom šampionu

MILIJAŠ POTVRDIO: Gotovo je! Vraćam se u moju Zvezdu

Fudbal -

Bivši kapiten nije mogao da odbije voljeni klub

Bivši kapiten crveno-belih Nenad Milijaš (33) dogovorio se sve sa direktorom Zvezdanom Terzićem i uskoro bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću.

Nenad Milijaš dao je reč Crvenoj zvezdi još pre nedelju dana. Iskusni vezni fudbaler čeka papire iz Kine kako bi bez problema mogao da potpiše ugovor sa crveno-belima. Njegov klub Nei Mongoli odlučio je da Milijaša pozajmi Crvenoj zvezdi do kraja sezone.

Nenad Milijaš će se u petak uputiti na Kipar zajedno sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

"Blizu sam povratka u Crvenu zvezdu! Nije tajna, lako sam se dogovorio sa ljudima iz Zvezde. Međutim, papiri iz Kine još nisu stigli. Verujem da će se i to brzo završiti i da ću od petka biti na Kipru u Zvezdinom dresu - rekao je za Kurir Nenad Milijaš.Crvena zvezda je večeras potvrdila da će Milijaš igrati do kraja sezone na pozajmici u ovom klubu. On je do sada odigrao 195 zvaničnih utakmica za Zvezdu.

Crvena zvezda će u bivšem kapitenu dobiti veliko pojačanje na sredini terena i biti jača u pohodu na odbranu titule. Nenad Milijaš po treći put će potpisati za crveno-bele, posle 2006. i 2012. u zimu 2017. staviće novi paraf za voljeni klub.

Kako saznajemo, njegovim dolaskom definitivno nije zatvoren prelazni rok u Ljutice Bogdana. Mogući su odlasci, ali i dolasci igrača. Uprava će biti aktivna do 17. februara, kada se zatvara zimska pijaca u Srbiji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: NA GRANICI MOGUĆEG Pogledajte koliko je pređenih kilometara iza igrača Zvezde samo u januaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track