MILORAD VUČELIĆ: Čoviću, ne fantaziraj!
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Neka Nebojša priloži dokaze

MILORAD VUČELIĆ: Čoviću, ne fantaziraj!

Fudbal -

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić izjavu prvog čoveka KK Crvena zvezda da su pare u Humsku stizale s Kosova nazvao čistom naučnom fantastikom

Izjava predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića da su pare s Kosova završile u Partizanu izazvala je oštru reakciju iz tabora crno-belih.Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić Čovićeve reči koje je izneo na konferenciji za novinare naziva čistom fantazijom.

- Zaista ne znam odakle mu ta informacija. Apsolutno ne mogu da povežem te stvari i kako je Partizanu stizao novac s Kosova. Prvi put čujem za tako nešto. Pa neka nam gospodin Čović kaže konkretno, ovako mi sve izgleda kao naučna fantastika. Verujte mi, bio sam zbunjen, ništa mi nije jasno. Baš sam se iznenadio kad sam čuo tu informaciju - poručio je Vučelić.Prvi čovek sportskog društva i kandidat za predsednika FK Partizan očekuje od Čovića da iznese detalje, ako ih zna.- Neka kaže ko, kako, odakle, gde i u kom periodu se to dešavalo. On je bio koordinator za Kosovo, pa bi verovatno trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan. Ovako, iznositi paušalne podatke, bez dokaza, priznaćete, nije ozbiljno. Stvarno ne znam koji je njegov motiv da tako nešto izjavi - zaključio je Milorad Vučelić.Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorović bio je mnogo manje rečit od Vučelića i nije hteo da komentariše izjavu Nebojše Čovića.- Nemam komentar - samo je rekao Todorić.

Naš sponzor je „Telekom“VAZURA: NE POLEMIŠEM S NEBOJŠOMMiloš Vazura, generalni direktor FK Partizan, nije želeo da ulazi u polemiku s Nebojšom Čovićem.- Verujem da gospodin Nebojša Čović nije mislio na fudbalski klub, čak i da jeste, ne bih želeo da ulazim ni u kakvu polemiku. Partizan ima sponzorstvo „Telekoma“, ali daleko od toga da su to neka enormna sredstva - kaže generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track