MITROVIĆ OČARAO NAVIJAČE NJUKASLA: Neverovatno je da ceo stadion pleše sa mnom, dužan sam im golove
Foto: Profimedia

Presrećan

MITROVIĆ OČARAO NAVIJAČE NJUKASLA: Neverovatno je da ceo stadion pleše sa mnom, dužan sam im golove

Fudbal -

Srpski fudbaler je u utakmici osmine finala Liga kupa sa dva pogotka doprineo ubedljivom trijumfu od 6:0.

Mitrović je prvi gol dao glavom posle prekida, a drugi pošto je prethodno "izlomio" dvojicu defanzivaca Prestona i na kraju golmana.

Mitrović je po završetku meča dobio neviđene ovacije navijača "Svraka", a ceo "Sent Džejms park" se poznatom pesmom poklonio srpskom reprezentativcu.

Sjajni napadač je uzvratio šmekerski. Zaplesao je u ritmu pesme, što je dodatno razgalilo navijače Njukasla."Neverovatno! Da ceo stadion ustane i pleše sa mnom. Srce mi je puno i nadam se da ću u narednom periodu golovima uspeti da im uzvratim. Dužan sam im to", rekao je Mitrović za klupsku televiziju.

Mogao je srpski napadač da postigne i treći gol, ali mu saigrač Met Riči nije dao da izvede penal.

"Hteo sam da šutiram. Verujem da bih dao gol, to mi je posao. Bio sam i motivisan, jer sam posle dugo vremena počeo u startnoj postavi. Met je odluičio da šutira, pogodio je i srećan sam zbog toga.Na kraju krajeva, ubacio je loptu kada sam dao drugi gol, mi smo tim i znam, koliko je dobar igrač i koliko mu ovaj gol znači."Srpski napadač je prokomentarisao i situaciju pre drugog gola.

"To nije tipičan Mitro gol. Obično je lopta u petercu i ja je glavom sprovedem u mrežu. Sada je bilo malo drugačije, mrežu sam posle dobrog centaršuta i prijema lopte zatresao posle driblinga i udarca nogom".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track