MOBILIZACIJA Grobari poručili navijačima Partizana: Da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu
Foto: Saša Pavlić

MOBILIZACIJA Grobari poručili navijačima Partizana: Da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu

Fudbal -

Navijači Partizana objavili su proglas uoči 153. večitog derbija koji se igra od 18 časova na stadionu Crvene zvezde.

Pristalice crno-bele boje najavile su okupljanje ispred stadiona Partizana odakle će organizovano krenuti ka mestu odigravanja utakmice 24. kola Jelen Super lige Srbije

"Grobari, danas je dan velikog derbija. Preko pet hiljada Grobara na Jugu želi samo jedno, da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu. Prethodnih dana su sve pokušali da nas razjedine u njihovoj rupi, da spreče da naša braća popune istok i zapad i tako im zadamo još jedan navijački udarac.

Na Jugu ćemo imati tri bureta sa kojih će počinjati pesma i skandiranje, pratiš ljude koji vode navijanje, ne brzaš sa pevanjem i pratiš ritam bubnjeva.

Ako imaš šarenu jaknu, majicu ili duksericu, skineš je jer danas smo samo u bojama Partizana. Kada je upaljena pirotehnika i dok traje utakmica ne snimaš telefonom i kamerom. Pevaš 90 minuta bez obzira na rezultat. Barjaci su deo navijanja i vrtiš ih i ne pomeraš ako ti smetaju.

Stolice na Jugu su NAMERNO postavljene kako bi ih lomili i palili i kako bi u narednim utakmicama usled kazne koju bi dobili Partizan ostao bez podrške naše armije navijača. Takođe, tema posle derbija ne bi bila dobra igra i odlično navijanje već stolice, koje svaku polomljenu plaća naš klub.

Derbi nije jedina utakmica koju Partizan igra ove sezone, već sledeće nedelje igramo u našem Hramu i pobeda Partizana je ako i tamo dolazimo i punimo sve tribine našeg stadiona.

Danas nema podela, nema svađe, danas samo grmi pesma sa Južne strane......

A TI KOJI ČITAŠ, NE DAJ DA STANE!!! SKUP SVIH GROBARA JE U 14 časova NA PLATOU KOD severne TRIBINE NAŠEG STADIONA!!!"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pet razloga zašto Partizan pobeđuje u 153. prvenstvenom večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track