MOMCI, AJMO DA GURAMO: Šta sve moraju da rade fudbaleri u Srbiji da bi stigli na utakmicu
Foto: Printskrin

RADNA AKCIJA

MOMCI, AJMO DA GURAMO: Šta sve moraju da rade fudbaleri u Srbiji da bi stigli na utakmicu

Fudbal -

Prvotimci OFK Odžaci, koji se takmiče u Prvoj ligi Srbije krenuli na put u Vranje, ali su imali velikih problema s autobusom, pa su morali da se pomuče kako bi ga pokrenuli

Odlazak na utakmicu drugog po jačini ranga fudbalskog takmičenja u nekoj zemlji ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, osim ukoliko se ne takmičite u Srbiji i ne zovete se OFK Odžaci. Fudbaleri ovog kluba, koji trenutno zauzima 14. poziciju u Prvoj ligi Srbije krenuli su put Vranja, gde ih sutra od 14.30 časova očekuje duel protiv ekipe Dinama, ali su imali problem s prevoznim sredstvom.

Naime, opština je uspela da im obezbedi autobus, koji čak ni na oko ne deluje kako bi mogao da izdrži put od 500 kilometara, ali su tu nastali problemi, budući da nije mogao da upali, pa su igrači morali da guraju! Snimak ovog nesvakidašnjeg događaja objavljen je na fejsbuk stranici ovog kluba, koji je probrao mnogo simpatija.

"Da li je naša ekipa koja predstavlja grad i opštinu po celoj Srbiji zaslužila ovakav tretman kod celnika opštine i da se dobije ovakav bus za putovanje na put preko 500 kilometara!?~, stoji u poptisu fotografija na kojima se vidi autobus star nekoliko desetina godina, kojim su fudbali krenuli put Vranja.

Inače, OFK Odžaci svoje utakmice kao domaćin igra u obližnjoj Kuli, budući da se njihov stadion nalazi u takvom stanju da na njemu ne mogu biti organizovani mečevi prve lige Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track