MUKE PO DRULOVIĆU: Partizan u velikom problemu pred meč sa Špancima
Foto: Saša Pavlić

Liga Evrope

MUKE PO DRULOVIĆU: Partizan u velikom problemu pred meč sa Špancima

Fudbal -
Oumaru Abubakar i Gregor Balažic nisu trenirali u sredu i neće igrati u četvrtak, što listu odsutnih prvotimaca proširuje na šest

Fudbaleri Partizana u četvrtak (19 sati) igraju u Humskoj meč trećeg kola Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa.

Ljubinko Drulović pred svoj evropski debi na klupi crno-belih suočava se sa velikim problemima.

Od ranije je poznato da zbog suspenzije neće moći da računa na Aleksandra Subića (levi bek biće Nikola Leković), kao ni na povređene Sašu Ilića, Darka Brašanca i Marka Jevtovića. Nada svih u Partizanu da će se Kamerunac Oumaru Abubakar i Slovenac Gregor Balažic oporaviti do duela sa Baskijcima je tinjala... Međutim, njih dvojice na treningu u sredu, poslednjem pred utakmicu, nije bilo u ekipi. Dakle, jasno je da će, usled odustva čak šestorice prvotimaca, Drulović morati da pribegne alternativnim rešenjima u svim linijama tima.

Jedina dobra vest za crno-bele je da je sa ekipom trenirao roviti Stefan Babović, koji će sa kapitenskom trakom oko ruke povesti srpskog šampiona na megdan gostima iz Španije.

Partizan je u prva dva meča ostvario dve pobede u Ligi Evrope, protiv AZ Alkmara u Beogradu (3:2) i kao gost protiv Augsburga (3:1). Vodeći je na tabeli sa šest bodova, Atletik i AZ Alkmar imaju po tri, dok je Augsburg bez bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track